A hétvégén a Styrian Champions Masters U10-es TOP torna hazai selejtezőjét rendeztük meg az Illés Akadémián.

A tornára 14 csapat nevezett, két hetes csoportban mérkőztek az együttesek, innen az első négy jutott a negyedöntőbe és játszhatott tovább a tornagyőzelemért.

Az Illés Akadémia-Lurkó UFC csapata az A csoportban kezdte a tornát.

 

Csoportmérkőzések:

Illés Akadémia-Lurkó - FC Ajka 3:0

Illés Akadémia-Lurkó - Gyirmót FC 6:1

Illés Akadémia-Lurkó - Zalaegerszegi TE 2:1

Illés Akadémia-Lurkó - Hirősép Kecskemét 3:0

Illés Akadémia-Lurkó - Diósgyőri VTK 0:1

Illés Akadémia-Lurkó - Budapest Honvéd 0:0

 

A csoportban a második helyen végzett a csapat és így a negyeddöntőben a B csoport harmadikjával az Ikarus BSE gárdájával találkozott.

 

Negyeddöntő:

Illés Akadémia-Lurkó - Ikarus BSE 0:0 (büntetőkkel 3:2)

 

Ez a találkozó harcos játékot hozott, nagy volt a küzdelem a játékosok között. a tét rányomta bélyegét a játékra. gól azonban nem született. Így büntetőrúgások döntöttek a Lurkó javára.

 

Elődöntő:

Illés Akadémia-Lurkó – MTK 3:1

 

 Az elődöntőben egy nagyon jó MTK-val találkoztunk, akik az addigi mérkőzéseiken számolatlanul szerezték a góljaikat. A mérkőzés elején egy figyelmetlenségből ellenünk is megszerezték a vezetést. A bekapott gól után a játékosaink elszántan és lelkesen igyekeztek megfordítani az eredményt. Az óriási akarat eredményeként sikerült megvernünk az MTK-t. Részünkről ez valóban az akarat és a mentális tartás diadala volt. Ellenfelünk egy nagyon szimpatikusan meccselő csapat, de minden ki-ki meccset csak egy csapar nyerhet meg, most ez nekünk sikerült és így következhetett a döntő és ott a Veszprém FC.

 

Döntő:

Illés Akadémia-Lurkó – Veszprém 3:1

 

A fináléban nagyon lelkes és elszánt csapatunkat a Veszprém se tudta megállítani, mondhatjuk, hogy magabiztos győzelem született.

Így szeptember 8-án a veszprémi csapattal együtt ott lehetünk a Champions Trophy főtábláján.

 

Keret: Szalay Bendegúz, Gombos Zalán, Reiber Marcell, Vincze Dani, Módly Samu, Rajtosics Hunor, Bozzai Levente, Győrvári Levente, Molnár Barnabás, Lakatos Krisztián, Mihók Martin, Polgár Ádám;

 

A torna végeredménye:

1. Illés Akadémia-Lurkó

2. Veszprém FC

3. MTK Budapest

4. Zalaegerszegi TE

5. Budapest Honvéd, Grosics AKA, Ikarus BSE, Diósgyőri VTK