Lurkó UFC U14 – Nebuló U14 6–0 (2–0)
Lurkó UFC U14:
Répcei (Juhász Z., 48.) – Gudui (Molnár G., 53.), Somogyi-Rezner, Csóri, Andor (Varga B., 73.) – Tompa, Geller, Varga N. – Takács M., Tóth A., Gartner (Farkas B., 48.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Varga N. (4., 1–0), Geller (36., 2–0; 44., 3–0; 72., 4–0), Csóri (75., 5–0), Farkas B. (80., 6–0)

A 2. percben még nagy helyzetet kihagytunk, ám Geller Marcell egy perc múlva áthámozta magát a védősoron és álompasszát Varga Nimród váltotta gólra, 1–0. Az első félidő hajrájához érve egy rossz hazagurításra csapott le Geller Marci és az üres kapuba gurított, 2–0.

Fordulás után már második gólját szerezte meg Geller Marci, ekkor úgy tűnt, el is dőlt a három pont sorsa. Az utolsó tíz percre fordulva megduplázta góljai számát csapatunk! Geller Marci mesterhármast ért el: átlövése talált utat a kapuba, aztán pedig Varga Nimród jól eltalált szabadrúgása után Csóri Ádám szerzett gólt, míg a hajrában Farkas Bendegúz is betalált, kialakítva a 6–0-s végeredményt.

Két hét kihagyás után játszottunk, nem voltunk meccsritmusban, voltak hiányzóink is, sajnos úgy tűnik, többekre nem számíthatunk már idén, pedig mostantól heti két meccset játszunk. A csapat gerince megvan, és a 2009-esekkel kiváló ki lehet egészíteni őket! Törekedtünk a gyors gólszerzésre, ma ez meg is lett! Ezek után átadtuk a területet, talán egy kicsit túlzottan is, szépen építgették a támadásaikat a kapuváriak, de a védősor útját állta ezeknek. A mi akaratunk érvényesült, de azért volt izgulnivalónk, Juhász Zoli egy akció során háromszor is nagyot védett. Van bennünk jobb minőségű foci is, ma lehet, hogy túlzó az eredmény, de boldogok vagyunk. A Győrszemere még komolyabb csapat lesz, bízom abban, hogy visszatér az igazi meccsformánk

– értékelte a mérkőzést Nagy Krisztián.  

  • Csatolt dokumentumok