Lurkó UFC U15 – Tapolcai IAC VSE U15 9–0 (5–0)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Gudui (Molnár G., 48.), Horváth Z. (Horváth S., 48.), Lakner, Varga N. – Bertók, Vert Zs., Tompa – Gartner, Babarcki, Farkas B. (Rigó, 48.). Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Gartner (4), Babarcki (2), Farkas B., Bertók, Tompa

A harmadik fordulóban a harmadik kilencgólos mérkőzését játszotta a Lurkó UFC U15 (2009): Berning Adrián legénysége végig óriási fölényben játszott és ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten győztek a zöld-feketék. Egyéni játék után, szélsőzónából beadott labda után, kombinatív játékból, pontrúgások utáni érkezésből is betaláltunk. A második félidőben érkező cserék is jól szálltak be, kétség nem fért ahhoz, hogy harmadjára is begyűjti a három pontot a Lurkó UFC.

Ahogy az előző két mérkőzésen: az eredményre tekintve látható, hogy teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Ezeken a találkozókon – reálisan megfogalmazva – nincsen rajtunk nyomás, szabadon hagynak bennünket futballozni. Ma is túlnyomórészt az ellenfél térfelén folyt a játék, sok-sok gólhelyzetünk volt. Örülnék, ha mi is nyomás alatt lennénk, ha mi is gyakorolhatnánk a presszinggel szembeni futballt. Ellenfelünknek nem volt helyzete, kapusunknak nem volt dolga, végig mi birtokoltuk a labdát. Gratulálok a győzelemhez a srácoknak

– értékelt Berning Adrián.

  • Csatolt dokumentumok