Lurkó UFC U12 - Tarr Andráshida SC U12 9–0 (3–0, 1–0, 2–0, 3–0)
Lurkó UFC U12:
Németh – Barta N., Horváth N., Wilcsek – Máté, Mukics – Szabó, Kiss Be., Kiss Ba. Cserék: Barta Á., Bajzek, Nagy, Horváth D., Zsarnay, Pomper, Poszavecz, Lakner, Horváth B. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Kiss Be. (2), Mukics (2), Horváth B., Pomper, Horváth D, Lakner, Zsarnay

A bajnokság utolsó előtti fordulójában pénteken este láttuk vendégül a Tarr Andráshida csapatát. Az utóbbi hetekben sajnos hullámzó volt a teljesítményünk, ezen szerettünk volna mindenképp javítani. A mérkőzés elejétől kezdve nagy fölényben játszottunk, kapusunknak összesen kétszer kellett játékba avatkoznia. Sok helyzetet tudtunk kialakítani, melyekből ezúttal kilencet értékesítettünk is. A játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk, a góljainkat átlövésekből, kipattanóból, beadás után, ziccerekből, és emelés után szereztük. Mindezt sikerült úgy véghez vinni, hogy a félidőben sorcserét hajtottunk végre, ugyanis a mai napon 18 játékos is rendelkezésre állt. Gratulálok a srácoknak!

Örülök, hogy viszontláttam azokat az elemeket, amiket a hét folyamán tanultunk, gyakoroltunk. A középpályáról veszélyesen lépegettünk be az ellenfél védelme közé, oda pedig pontos indítások érkeztek. Kiemelném még a második félidőben játszó kilencest, akik új lendületet vittek a mérkőzésbe, de elmondhatom, hogy végig koncentráltan, kevés hibával és gólokra éhesen játszottunk. Ezt bizonyítja az is, hogy Pomper Marci U11-es játékosunk is góllal mutatkozhatott be az egyel nagyobbak között

– értékelt Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok