A 2012-es korosztállyal a táplánszentkereszti hazai rendezésű tornán vettünk részt. A korosztályból minden gyereket elvittünk (2-en nem tudtak részt venni) és 2 csapatra osztottuk őket. Van olyan játékos, aki még nem is járt tornán, de a többiek is maximum 1-2 alkalommal, úgyhogy nagy élmény volt ez mindenkinek. Az eredményeket nem írtuk, a végén minden gyerek kapott egy mikuláscsomagot és úgy gondolom mindenki boldogan távozott.
Az edzéseken tanult és gyakorolt dolgokból sok mindent láttunk, a helyezkedések terén nagy előrelépés látható és rengeteg gólt is tudtunk szerezni, úgyhogy véleményem szerint jó úton járunk és ami a legfontosabb, hogy minden játékosunk jól érezte magát.

Köszönjük a lukácsházi, szentgotthárdi és sárvári gyerekeknek is, hogy eljöttek és eleget tettek a Mikulás hívásának. Reméljük ők is jól érezték magukat a játék során.

A jövő év első felében néhány merészebb vállalkozásba is belevágunk a korosztállyal, lesz egy-két komolyabb tornánk itthon és külföldön egyaránt. Bízunk benne, hogy ez a kis torna is jó lehetőség volt a felkészülésben.
Edzők: Fider Ádám, Pados József