Lurkó UFC U15 – Haladás VSE U15 3–0 (1–0)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Gudui, Andor, Lakner, Horváth Z. – Vert Zs., Varga N. – Babarcki, Tompa, Farkas B. – Gartner. Cserék: Bertók, Rigó, Horváth S. Vezetőedző: Iszak Sándor.
Gólszerzők: Lakner, Gartner, Bertók

Első felkészülési találkozóján a Haladás VSE együttesét fogadta Iszak Sándor korosztálya. A zöld-feketék szerezték meg a vezetést az első félidőben: egy remek indítás után Gartner Rault buktatták a 16-oson belül, 11-es! Lakner Olivér kísérletét kiütötte a HVSE kapusa, ám éppen Olivér elé, aki másodjára nem hibázott, 1–0.

A második félidőben kettőre tudtuk növelni az előnyüket: az ellenfél szöglete után mi szereztük meg a labdát, a kontra végén pedig Gartner Raul talált be. A hajrában aztán beszorítottuk a Halit, és egy balról belőtt labda után Bertók Gergő alakította ki a 3–0-s végeredményt.

MI irányítottuk a mérkőzést, labdabirtoklásban is az ellenfél fölé nőttünk. Megérdemelten vezettünk: az első félidőben 4-5 nagyobb lehetőségünk volt, csak egy gólt tudtunk szerezni. A második játékrész első 15-20 percében mindkét csapat fáradtnak tűnt, több volt ekkor a hiba. A második gól után mi erőre kaptunk és a legvégén lezártuk a találkozót. Nagyon hasznos volt a mérkőzés, ami kifejezetten sportszerű keretek között zajlott. Szép eredményt értünk el a felkészülés közepén, elégedett lehettem mindenkivel

– mondta Iszak Sándor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok