A 2021/2022-es bajnokságok véghajrájában járunk, ezen a szombaton három korosztályunk fejezi be a szezont.

Az U17-esek (2005) a Regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjában – a szombati eredménytől függetlenül – a hatodik helyen zárnak. Janzsó László csapata a Balatonfüredi USC vendége lesz: ősszel a zöld gyepen hiába nyert 1–0-ra a tóparti gárda, elcserélték magukat, így a találkozót 3–0-val a mi javunkra írták jóvá. A meccs szombaton délben kezdődik.

Fontos mérkőzés vár zárásként az U15-ösökre. A Kiemelt Nyugati-csoportban szereplő együttes hazai környezetben fejezi be a bajnokságot. Berning Adrián és Kálócz Zsolt tanítványai az SC Sopront látják vendégül. Nekünk 36, a soproniakanak 35 pontjuk van: mivel nagyon sűrű a mezőny ezen része, a találkozó eredménye döntéssel bír a 6-9. helyekért folytatott küzdelemben. Ezt a sorrendet még a Soroksár–Pécsi VSK és a Viadukt SE–III. Kerület meccsek végkimentelei fogják befolyásolni. A szombathelyi ütközet helyszíne az Illés Akadémia, a kezdés szombaton 10 órakor lesz.

A Joó Bálint vezette U13-as (2009) csapatunk a Magnetic Andráshida TE ellen zárja a bajnokságot. Ősszel idegenben 8–0-ra nyertünk. A mieink jelenleg a negyedik helyen állnak a bajnokságban: egy döntetlennel biztosan megelőznénk a Hévíz együttesét, ám közben figyelni kellene a Pápai ELC–FC Nagykanizsa-találkozóra is. Ami biztos: amennyiben győz a Lurkó, akkor bronzérem kerül a gyerekek nyakába! A labda szombaton 15 órakor indul útjára.

 

  • Csatolt dokumentumok