Kőszegi Lóránt FC U12 – Lurkó UFC U12 3–8
Lurkó UFC U12: Gáspár Bence – Gombos Zalán, Sántha Zalán, Kraller Noel – Berta Péter, Takács Dominik, Rigó Vince, Polgár Ádám – Szalay Bendegúz. Vezetőedző: Pál Gergely.
Gólszerzők: Polgár Ádám (3), Szalay Bendegúz (2), Gombos Zalán, Sántha Zalán, Kraller Noel

Az időjárásnak megfelelően csúszós, mély talajú, egyenletlen pályán játszottuk le a mai edzőmérkőzésünket. A koronavírus miatti karanténintézkedéseknek köszönhetően kicsit szűkös kerettel, cserejátékos nélkül vágtunk neki a mai találkozónak. Ami pozitívum volt, hogy Berta Péter személyében újoncot avathattunk! A zöld-feketék végül 8–3-ra megnyerték a felkészülési találkozót.

Egy szimpatikus, a focit játszani akaró ellenfél ellen sikerült megnyerni a mai edzőmérkőzésünket! Néhány perces megingást leszámítva végig uraltuk, irányítottuk a játékot. Amit kértem a srácoktól, azt próbálták megcsinálni a pályán. Vétettünk természetesen hibákat is, azokat a szünetekben átbeszéltük és ezeket igyekeztek kijavítani, örömmel figyeltem a játékukat. A kapusunk, Gáspár Bence több ziccert is kivédett, mellette pedig a mezőnyjátékosaink is mind-mind hozzátették a „részüket” a mai győzelemhez. Nagyot küzdöttünk, gratulálok a csapatnak! Kérek mindenkit, hogy továbbra is vigyázzon magára, hogy hétfőn egészségesen találkozzunk az edzésen! A karanténba került játékosainknak és a családjaiknak kitartást kívánok a megpróbáltatásokhoz, várjuk vissza a gyerekeket! Szeretném ezúton is megköszönni a Kőszegi Lóránt FC edzőjének, játékosainak és a munkatársainak a kedves fogadtatást és a forró teát, amivel megvendégelték a csapatunkat

– értékelte a mai napot Pál Gergely.

  • Csatolt dokumentumok