Seat-Kneisz Cup U9, Oberpullendorf.

Szombaton egy U9-e nemzetközi tornán vettünk részt Oberpullendorfban. 

A 8 csapatos tornán mindenki játszott mindenkivel, így hét mérkőzés várt a csapatra. 

Az első meccsen a szlovák Raca Bratislavával mérkőztünk, és egy kiegyenlített meccsen Kiss Benedek góljával 1:0-ra megnyertük a mindig fontos első meccset.

Ez lendületet adott a csapatnak, a második meccsen 3:0-ra győztünk a Simmeringer SC csapata ellen. A góljainkat, Hányi Bálint (2),és Jankó Bulcsú szerezték.

A következő találkozót a házigazda Oberpullendorf csapatával játszottuk, és a torna legnagyobb arányú győzelmét arattuk, a vége hét gólos győzelem lett. (7:0) Gólszerzők: Hányi Bálint (2), Lengyel Ágoston (2),Horváth Dániel (2), Kiss Benedek.

Ezt követően egy kicsi megtorpanás következett a Neudörfl gárdája ellen, egy harcos és agresszív csapat ellen a vége 1:1 lett. A gólunkat Kiss Benedek szerezte.

Ekkor kerültünk hullámvölgybe, ezt bizonyította a Floridsdorf elleni meccs, ahol elszenvedtük első és egyetlen vereségünket. (0:2)

Majd újra visszakerült minden a régi kerékvágásba, és a csapat jó és élvezetes játékkal 4:1-re nyert a Schwechat csapata ellen. Gólszerzők: Kiss Benedek (2), Hányi Bálint, Lengyel Ágoston.

Az utolsó meccsünk nagyon fontos volt, a gólarány szempontjából. A 7:2-es győzelem a Mannersdorf gárdája ellen és a hét rúgott gól elegendő volt a torna győzelemhez!! Góljainkat, Lengyel Ágoston (2), Kiss Benedek, Molnár Bálint, Lengyel Zalán, Tóth Noel, Horváth Dániel szerezték.

A torna győztes csapat tagjai:

Laczi Milán, Papp Zsombor, Jankó Bulcsú, Tóth Noel, Molnár Bálint, Hányi Bálint, Lengyel Ágoston, Kiss Benedek, Lengyel Zalán, Horváth Dániel, Horváth Balázs. 

Hujber Gábor vezetőedző:

"Szuper torna volt, nagyon boldog és elégedett vagyok, bár egy edző sosem lehet teljesen elégedett a csapatával, mindig van hova fejlődni.

Én mégis az vagyok, hiszen a srácok egész héten jól dolgoztaz ak edzéseken, ennek a munkának a gyümölcse az elért eredmény. A jövőre nézve is nagyon bizakodóvá tesz, ha így edzenek és ennyire nyitottak lesznek a tanulásra, akkor mennyi szép eredmény és élmény vár még ránk! Gratulálok az egész csapatnak, a szűlőknek pedig nagy köszönet, hisz enpartnerek mindenben, és rengeteg segítséget nyújtanak! Hajrá Lurkó!!"