U8-as korosztályunk az aranycsapat egykori legendás játékosáról Lóránt Gyuláról elnevezett regionális utánpótlás emléktornán vett részt Kőszegen. Az alpokaljai kisváros egyébként a sziklaszilárd védekező játékos szülővárosa és itt található végső nyughelye is.

Számunkra megtiszteltetés volt, hogy a szervezők a Kőszegi Lóránt Gyula FC meghívót küldött és a házigazdák mellett a Haladás VSE a Király SZE és a Zalaegerszeg társaságában immáron második alkalommal csatlakozhattunk az emléktorna mezőnyéhez.

Az emléktornán 16 perces találkozók voltak és mindenki játszott mindenkivel.

Eredmények :

Lurkó UFC - Haladás VSE 4:0

Lurkó UFC - Zalaegerszegi TE 7:0

Lurkó UFC - Kőszegi Lóránt FC 3:0

Lurkó UFC - Király SZE 7:0

Pados József edző :

"Mindegyik mérkőzésen magabiztosan játszott a csapat, 21 rúgott góllal kapott nélkül, veretlenül nyertük meg a tornát. Mindenkit dicséret illet a csapatból. Amiket az edzéseken gyakoroltunk, azokat láttam viszont a pályán is. Már abban is látszik a fejlődés, hogy a játékosok bizonyos helyzeteket külső segítség nélkül is felismernek és meg tudnak oldani a pályán. Köszönjük a kőszegieknek a meghívást."

A csapat tagjai: Sóvári Dávid, Novák Bence, Németh Levente, Német Ádám, Jáger Noel, Török Balázs, Pető-Takács Botond, Lengyel Ágoston

Edzők : Pados József, Fider Ádám

A torna végerdménye :

1. Lurkó UFC

2. Király SZE

3. Zalaegerszegi TE

4. Haladás VSE

5. Kőszegi Lóránt Gyula FC

  • Csatolt dokumentumok