2020. január 31-én pénteken Kalsdorfban rendeztek tornát az U7-es korosztály számára.

Az SV Justiz Kids két csapata, az SV Kumberg, az SV Pachern, az SC Kalsdorf, a Fußballschule Raffl, az SC Seiersberg és a Lurkó UFC gárdája mérette meg magát. Két pályán zajlottak a mérkőzések, mindenki játszott mindenkivel, 3+1-es felállásban. 

"Az első meccsünket az SC Kalsdorf csapata ellen játszottuk, ahol magabiztos, 3:0-s győzelmet arattunk. A következő mérkőzés hasonlóképpen alakult, nehézségek nélkül sikerült kipipálni ezt a meccset is az SV Justiz Kids csapata ellen. A továbbiakban is jó teljesítményt nyújtottak a gyerekek, az SV Justiz Kids második csapata ellen is egyértelmű győzelmet arattunk, majd az SV Pachern is diadalmaskodtunk. A Fußballschule Raffl megnehezítette a dolgunkat, itt döntetlent sikerült elérnünk. Csapatunk egyetlen vereségét az SC Seiersberg gárdája ellen szenvedte el, azonban a játék képe alapján egy döntetlent megérdemeltünk volna itt is. Utolsó mérkőzésünkön kiadták a maradék energiájukat a gyerekek, és egy nagy arányú győzelemmel vonultunk le a pályáról, ami bebiztosította számunkra az első helyezést. 

Nagyon elégedettek lehetünk a gyerekek teljesítményével, hiszen 5 győztes meccs, 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegünk. Szépen játszottak a fiúk, ügyesen helyezkedtek és passzoltak egymásnak, szép gólokat rúgtak, és ezen a tornán végre jól működött a védekezés is. Szeretném kiemelni azt is, hogy betegség miatt a kapusunk nem tudott résztvenni a tornán, Jakatics Barna vállalta a kapuskodást, aki nagyon ügyesen helytállt. További pozitívum, hogy Papp Olivért és Pető-Bagics Barnát külön kiemelték és díjazták a jó teljesítményükért." (Koósz Írisz) 

Eredmények: 

Lurkó UFC - SC Kalsdorf  3:0  (Pető-Bagics Barna 2, Papp Olivér) 

Lurkó UFC - SV Justiz Kids 3:0  (Pető-Bagics Barna, Hende Noel, Papp Olivér)

Lurkó UFC - SV Justiz Kids II. 5:0 (Pető-Bagics Barna 3, Papp Olivér, Hende Noel)

Lurkó UFC - Fußballschule Raffl 2:2 (Hende Noel, Kalmár Kornél)

Lurkó UFC - SV Pachern 2:0  (Pető-Bagics Barna, Hende Noel)

Lurkó UFC - SC Seiersberg  2-3 (Hende Noel, Pető-Bagics Barna)

lurkó UFC - SV Kumberg 6:0 (Pető-Bagics Barna 4, Kalmár Kornél, Papp Olivér)

Végeredmény:

1. Lurkó UFC

2. SC Seiersberg

3. Fußballschule Raffl ....

A csapat tagjai: Jakatics Barna, Pető-Bagics Barna, Hende Noel, Papp Olivér, Kalmár Kornél, Novák Benett

Edzők: Koósz Írisz és Orbán Dániel 

 

 

  • Csatolt dokumentumok