U15-ös bajnoki mérkőzés

Király SZE - Lurkó UFC 0:1 (0:1)

KISS B., /KELEMEN GY,. – Belső B., Verasztó M., NESZLINGER ZS., Nagy D., - TÓTH B., Biró B., Varga M.,- Németh G., Holtay B, Major M../ Kovács Á.

Gólszerző: Holtay B. 

Nagy Krisztián edző :

"Az első bajnoki hétvége kihagyása után a második fordulóban kezdtük meg a bajnokságot. Annak ellenére, hogy hiányzott a bajnoki ritmus, mi irányítottuk inkább a mérkőzést, több helyzetet alakítottunk ki. Jól ment a passzjáték is. Az első játékrészben főleg a jobb szélen tudtunk többször kibontakozni érkezéseink azonban egy megnyugtató kivétellel rendre rossz üteműek voltak. Pár könnyelmű megoldásunkból támadás befejezés helyett az ellenfélnek adtunk lehetőséget, jó ütemű kontrák kibontakoztatására. Az így adódott helyzeteknél kapusaink jó szereplése volt a legfőbb akadálya az ellenfél gólszerzéseinek.

A második félidő hullámzó volt, többnyire ott is mi domináltunk, de többet cipeltük a labdát a kelleténél. Itt a bal szélről volt négy öt ígéretes helyzetünk, amiket azonban langyos megoldásokkal tudtunk csak befejezni. Egy szabadrúgásnál ismét kapusunk, majd egy távoli lövés kísérletnél a Király kapusa is helytállt. Igazságtalan lett volna ha pontot vesztünk, de a jövőben sokkal jobban oda kell figyelni a helyzet kihasználásra és nem lehet elbohóckodni a szabadrúgásokat sem!!"

 

U14-es bajnoki mérkőzés

Király SZE - Lurkó UFC 2:0 (2:0)

Szanyi Zs. - Vilics M., Lajos D., Dénes Z., Varga M., Vajda D., Kajtár L., (Katona Z.), Tóth D., Horváth B., Földes B., Schwahofer M., (Stampf R.)

Varga Zoltán edző :

"Hektikus nyári felkészülés után az első bajnoki mérkőzést játszotta a csapat. Védekezésben néhány hibától eltekintve rendben voltunk, támadásban viszont rengeteg hiányosságunk akadt, sajnos így az eredmény is negatív lett a mi szempontunkból.

Van még hová fejlődnünk!"

  • Csatolt dokumentumok