U12-es bajnoki mérkőzés

Lurkó UFC - Király SZE 3:2

Varga Benedek - Takács Máté, Somogyi-Rezner Máté, Paizspéter, Haág Benjámin, Geller Marcell, Papp Máté, Vadász Lara, Moldován Levente

Cserék : Répcei Kristóf, Laczó Bálint, Grádwohl Kristóf, Iváncsics Bence, Csóri Ádám

Gól : Papp Máté, Haág Benjámin

Catalin Azoitei edző : 

"Jól indult a találkozó, domináltunk és próbáltuk a fölényünket gólra váltani, azonban a sok helyzetünket csak a 22. percben sikerült gólra váltanunk. 

Az első játékrészt így vezetéssel zártuk.

A második félidőben gyorsan szereztünk egy újabb találatot. ekkor mindenki azt gondolta, hogy megnyertük a találkozót, de két egyéni hiba és ismét kezdhettünk előlről mindent.

10 perc alatt szinte mindent leromboltunk, amit korábban felépítettünk.

A végén azonban összekaptuk magunkat és a mérkőzés vége előtt néhány perccel megszereztük a győztes találatot, amellyel megérdemelten jutottunka három bajnoki pontot."

Gratulálok a srácoknak, sajnos most félbeszakadt a bajnokság, hogy lesz e folytatás azt senki nem tudja, mindenki vigyázzon magára és remélem rövidesen találkozunk!

Hajrá Lurkó!"

 

U13-as bajnoki mérkőzés

Lurkó UFC - Király SZE 1:0

Tama Máté - Csupor Dominik, Kiss Levente, Baldauf Zalán, Blum Barnabás, Szabó Máté, Bíró Botond, Szakasics Péter, Tancsics Kornél, Grádwohl Péter, Varga Mátyás, 

Csere : Soós-Nádor Sebestyén, Házi Marcell, Szabó Márk

Gól : Szabó Máté

Berning Adrián edző :

"Nagyon boldog vagyok a mutatott játék miatt!

Megérdemelten nyertünk, bár lehetett volna több gólos is a győzelmünk!

A Király csapata masszívan, szervezetten védekezett, de ennek ellenére már az első félidőben volt 4-5 helyzetünk és úgy gondolom egy meg nem adott büntető is.

Sajnos ezekkel nem sikerült élnünk, de a második félidő elején megszereztük a vezetést! Ezt követően még akadtak lehetőségeink, de nem tudtuk gólra váltani őket igy maradt az egygólos győzelem!

A tabellán 4. helyet foglaljuk el jelenleg, le a kalappal a srácok előtt, öröm velük dolgozni hétről hétre!!

Gratulálok még egyszer a három ponthoz!"

 

Jelenleg senki nem tudja mi lesz a bajnokságok sorsa, most nem is ez a legfontosabb! Kérünk mindenkit tartsa be a hatóságok kéréseit és talán akkor bízhatunk abban, hogy rövidesen újra együtt lehetünk!

Az egészségnél fontosabb dolog nincsen! Kedves szülők ebben a nehéz időszakban fokozottan figyeljenek oda gyermekeikre. (szerkesztőség)

  • Csatolt dokumentumok