A hétvégén Zalaegerszegen, a Szabó Rezső emléktornán vettünk részt.

Eredmények:

ZTE – Illés Akadémia-Lurkó UFC 0:1

Mol Vidi - Illés Akadémia-Lurkó UFC 1:1

FTC - Illés Akadémia-Lurkó UFC 4:2

NS Mura - Illés Akadémia-Lurkó UFC 1:4

Slaven Belupo - Illés Akadémia-Lurkó UFC 1:3

 

Vargovics Zsolt edző :

 

"Nagyon jó csapatok ellen, nagyon színvonalas és küzdelmes mérkőzéseket játszottunk. A játék során igyekeztünk sokat birtokolni a labdát, a mélységi játékra helyezni a hangsúlyt. Sok passzos, sok mozgásos és gyors játékot kértünk a gyerekektől, melyet döntő többségében sikerült megvalósítaniuk.  

A ZTE ellen küzdelmes és lendületes mérkőzést játszottunk. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki, de csak egy gólt sikerült szereznünk. A csapat védekezése jól működött, nem engedtük a kapunk elé az ellenfelet.

A Vidi ellen magas színvonalú és lelkes játékkal sikerült vezetést szereznünk. Mindkét kapu előtt alakultak ki gólhelyzetek és a végén a fehérvári csapat kiegyenlített.

Az FTC elleni mérkőzés kétharmadáig nagyon jól és gyorsan játszottunk. Szép támadásokat vezettünk és sikerült két gólt szereznünk. A végére elfáradtunk és az ellenfél megfordította az eredményt.  

A szlovén és a horvát csapat fizikálisan erősebb játékosokból állt, de technikailag és taktikailag előttük járunk, így sikerült szép játékkal megvernünk őket.

Összegezve: Nagy dicséret a gyerekeknek, mert nagyon lelkesen és nagy akarással játszották végig a mérkőzéseket. Az ilyen és ehhez hasonlóan magas színvonalú tornák és ellenfelek, nagyban hozzájárulnak a játékosok fejlődéséhez. ”

 

Végeredmény:

1.      FTC

2.      Illés Akadémia-Lurkó UFC

3.      ZTE

4.      MOL Vidi

5.      Slaven Belupo

6.      NS Mura

 

A torna legjobb játékosa: Mihók Martin (Illés Akadémia-Lurkó UFC)

 

 Keret: Szalay Bendegúz, Vincze Dániel, Lakatos Krisztián, Molnár Barnabás, Módly Samu, Mihók Martin, Gombos Zalán, Reiber Marcell, Széplaki Sára, Bozzai Levente, Polgár Ádám, Szakács Benedek, Székely Máté. Edzők: Vargovics Zsolt, Lengyel Miklós.

 

Edzők : Vargovics Zsolt, Lengyel Miklós

 

 

  • Csatolt dokumentumok