A Lurkó UFC elvei az 1996-os megalakulásunk óta nem változtak: a fő célunk az, hogy minél több gyermek álmát valósítsuk meg és segítsük őket képzésünkkel és nevelésünkkel. Amikor a képzés pedig eredményességgel is párosul, az külön öröm klubunk számára.

Jancsó András, ügyvezető elnök és Vargovics Zsolt, szakmai vezető ezúttal az U13-as korosztályban szereplő Lurkó-játékosokat köszöntötte. Ugyanis a regionális U13-as bajnokság Nyugati-csoportjában a harmadik helyen zártak a zöld-feketék, míg a Vas megyei U13-as küzdelemsorozatot ezüstérmes pozícióban fejezték be a gyerekek.

A regionális bajnokságban Andor István, Farkas Bendegúz, Gartner Raul, Gáspár Bence, Gombos Zalán, Gudui Dániel, Juhász Zoltán, Kraller Noel, Lakner Olivér, Molnár Gábor, Pék Zalán, Pencz Milán, Polgár Ádám, Rajtosics Hunor, Sántha Zalán, Szalay Bendegúz, Széplaki Sára, Takács Dominik, Tompa Ádám és Varga Nimród kapott szerepet, míg a megyei bajnokságban – az előbbieken kívül – Anderkó Zalán, Berta Péter, Nagy Vitéz Bendegúz, Rigó Vince és Szalai-Horváth Alex játszott.

Külön köszöntöttük a csapat edzőit: Joó Bálintot és Pál Gergelyt is.  

  • Csatolt dokumentumok