Lurkó UFC U15 – Kőszegi Lóránt FC U15 2–0 (1–0)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Ulrich, Ilnicki, Horváth S., Kovács F. – Kálócz, Tóth A. (Szalai-Horváth, 52.), Csóri – Polgár, Varga B. (Farkas B., 46.), Nyőgéri (Somogyi-Rezner, 46.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Csóri (21., 1–0), Polgár (75., 2–0)

Még a 2. fordulóból elmaradt mérkőzést pótoltak ma a felek az Illés Akadémián: a Lurkó UFC a Kőszegi Lóránt FC együttesét fogadta. A mieink a határvárosban 6–1-re győztek, így mi voltunk az esélyesebbek a Regionális U15-ös bajnokság Nyugati-szekciójának B-csoportjának találkozóján.

A mieink pontatlanul játszottak, a vezetést ennek ellenére sikerült megszerezni: Polgár Bálint beadását Csóri Ádám fejelte a kapuba remek mozdulattal, 1–0. A gól sem nyugtatott meg bennünket, sőt, a szünetet követően egyre stílusosabban kezdett el játszani a Kőszeg. A kapunkhoz azonban nem tudtak közelebb kerülni. A hajrában Polgár Bálint három ember közé vitte be a labdát, mindenkin túljutott és a kapus feje fölé bombázott, kialakítva a 2–0-s végeredményt.

Ha felnőtt foci lenne, azt mondanám, gratulálok a győzelemhez. Azonban ez utánpótlás-futball, és a győzelem ellenére nem tudtunk fejlődni, nem tudtunk profitálni a mai találkozóból. Rengeteg volt a technikai hiba. Ők átrúgták a labdát, mi pedig adtuk nekik az ívet, nem szereztük meg jó százalékban a második labdákat. A csapatvédekezésünk kritikán aluli volt – ennek ellenére nem volt igazán helyzete a Kőszegnek. Ma nem volt hajlandó együttműködni a csapat, hiába adtam az utasításokat. Támadásban túl hosszú passzokat adtunk. Egy pontrúgás segített rajtunk, vezetést szereztünk, ám a gyenge színvonalú játékunkon a vezetés tudatában sem tudtunk javítani. Szünet után felbátorodott a Kőszeg, mi pedig bele-bele hibáztunk és labdákat ajándékoztunk nekik. Amit gyakoroltunk edzésen, abból voltak veszélyforrásaink, ám a ziccereink rendre kimaradtak. Ez a színvonal nem jellemző ránk, hiányzott a minőségre való törekvés. Bízom benne, hogy a srácok összekapják magukat, ma ugyanis csak a törekedét nyújtották tudásuknak

– mondta Nagy Krisztián a mérkőzést követően.

 

 

  • Csatolt dokumentumok