Lurkó UFC U14 – Csornai SE U14 8–3 (1–1)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Sántha, Takács D., Guba, Nagy B., Bozzai, Rajtosics, Győrvári, Kraller, Gombás, Szalay. Cserék: Kiss Z. Vezetőedző: Farkas Gábor.
Gólszerzők: Kraller (3), Rajtosics (2), Gombás, Szalay, Bozzai

Az eső sem szegte a csapatok kedvét: felkészülési találkozón fogadta a Farkas Gábor vezette Lurkó UFC U14 (2010) a Csornai SE hasonló korosztályát. A csornaiak jutott előnyhöz: egy helyezkedési hiba miatt rossz volt a visszarendeződésünk, ezt használták ki a vendégek, 0–1. Még a szünet előtt egyenlítettünk: egy szöglet utáni kipattanóból Kraller Noel talált be, 1–1.

A második félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, egy óra játék után 3–3 volt az eredmény. Mi egyéni játékok után, illetve kétszer beadásra érkeztünk pontosan – ugyanis az utolsó 10 percben még ötször zörgettük meg a csornai hálót! Az egyik legszebb ezek közül Rajtosics Hunor felismerése volt: a félpályáról indult meg, talán még maga sem hitte el, hogy egyre közelebb juthat a kapuhoz, ám végül minden elé kerülő vendégjátékost kicselezett vagy lerázott magáról, a lövése pedig utat talált a kapuba. A zöld-feketék végül 8–3-ra győztek.

Összességében az utolsó 20 percben volt igazán látványos a futballunk, addig szoros volt a mérkőzés, egyenrangú felek küzdöttek. Nyugodt mederben folyt a játék, sportszerű volt a mérkőzés. A találkozó utolsó periódusára elfáradtak a vendégek, ekkor tetszés szerint lőttük a góljainkat

– nyilatkozta Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok