Balatonalmádi SE – Lurkó UFC U15 1–4 (1–0)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth A. (Gáspár, 72.) – Gudui, Andor, Horváth Z. (Horváth S., 57.), Varga N. – Lakner – Bertók (Molnár G., 60.), Tompa, Farkas B., Babarcki (Rigó, 72.) – Gartner. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Andor (68., 1–1), Molnár G. (69., 1–2), Gartner (71., 1–3; 77., 1–4)

Negyedik meccsén negyedik győzelmére készült Berning Adrián alakulata, a Lurkó UFC U15 (2009). Helyzetek sokaságát alakította – és hagyta is ki a zöld-fekete csapat, miközben a térfelén – kis túlzással – egyszer átlépő Balatonalmádi SE betalált! Méghozzá egy kontrából: egy kicsit bele is aludtunk a szituációba. Ezt leszámítva nem volt helyzetük a hazaiaknak, mégis ők mehettek előnnyel a szünetre.

A játék képe a fordulás után sem változott, aztán a 68. percben csak megszületett az első Lurkó-gól! Andor István érkezett remekül egy szögletre, a mezőnyből kiemelkedve szépen fejelt a kapuba, 1–1. Átszakadt a gát, és gólra gólt lőttünk, négynél álltunk meg! Egy gyors akció végén Babarcki Dominik centerezése Molnár Gábor elé pattant, aki nem habozott és a csereként beszálló játékos találatával már nálunk volt az előny. Újabb két perc múlva egy gyönyörűen felépített támadás után született meg harmadik gólunk: Gudui Dániel passzát Farkas Bendegúz befelé hozta, Tompa Ádámot játszotta meg, akinek középreadáást pedig Gartner Raul lőtte a kapuba. A 77. percben Gartner Raul egyéni játék után talált be, így a szombathelyi csapat 4–1-re győzött!  

Úgy gondolom, hogy a meccs összképét nézve teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot. Az első perctől kezdve jól futballoztunk. A játékunk képe rendben volt, a helyzetkihasználásban nem tudtunk hatékonyak lenni sokáig. A bekapott gól után is mi próbálkoztunk többet, azonban egy kicsit megdolgoztatott minket Fortuna Istenasszony a kegyeiért… A szünetben jeleztem a srácoknak, hogy a játékunk rendben van, ne görcsöljünk, hanem fókuszáljunk és jönni fog a gólunk! A cserék nagyszerűen szálltak be, új impulzust adtak a társaságnak! Győzelemre játszottunk és igazi csapatként viselkedve szereztük meg a három pontot. Az ellenfél megnehezítette a dolgunkat, így a koncentrációnknak 80 percig kellett kitartania – ez pedig eredményre vezetett. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez

– értékelt a vezetőedző, Berning Adrián.

 

  • Csatolt dokumentumok