Ménfőcsanak U15 – Lurkó UFC U15 4–2 (3–1)
Lurkó UFC U15.:
Belső – Mikics, Tóth D., Stampf, Joó – Dénes (Szemán, 46.), Hajba, Mesics-Leiner – Fábián, Kádár, Zimits (Verebélyi, 51.). Edző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Mesics-Leiner (25., 3–1), Stampf (79., 4–2)

Az ezer sebből vérző U15-ös csapatunk az első 15 percben három gólt is kapott. Még az első félidőben sikerült szépíteni Mesics-Leiner Félix szabadrúgásával. A rendkívül erőszakosan, helyenként durván futballozó Ménfőcsanak ellen a második játékrészben a futballozni akaró Lurkó fölényt tudott kialakítani, de ez csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő. Második gólunk a hajrában született: Fábián Dániel átlövése után a kipattanót Stampf Ruben piszkálta a kapuba, kialakítva a 4–2-es végeredményt.

Sok betegünk volt, kapus és középpálya nélkül utaztunk Ménfőcsanakra. Három potyával kezdtünk, ami rendkívül demoralizáló volt. Ebből a nehéz helyzetből is ki tudtunk szakadni a második félidőben: hajtottunk, akartunk, jobbak voltunk. Ebben a korosztályban feltűnően agresszívnek bizonyult a hazai csapat, talán túl sokat is engedett meg nekik a játékvezető – a mi oldalunkon egy sérült ennek az „eredménye”. Voltak értékelhető momentumok voltak a II. félidőben, de az elején adott előnyt ledolgozni már nem tudtuk

– mondta Nagy Krisztián a találkozó után.

  • Csatolt dokumentumok