Móri SE U16 – Lurkó UFC U16 3–0 (0–0)
Lurkó UFC U16:
Szabó M. – Szanyi Zs., Simon M., Hajba, Vajda (Farkas B., 46.) – Tóth D., Mesics-Leiner, Szabó B. – Földes, Szár, Verebélyi. Vezetőedző: Somlai Roland.
Kiállítva: Szanyi Zs. (75.)

Az egy ponttal a mögöttünk álló Móri SE otthonában szerepelt a Lurkó UFC U16-os (2006) csapata. A csípős hideg csak egy rövid ideig hozta egyenlő erők küzdelmét, a hazaiak folyamatosan fölénybe kerülte, ám az első félidőben nem született gól. Aztán szűk egy óra elteltével betaláltak a piros-feketék, és bő negyedóra alatt még kétszer mattolták védelmünket – a harmadik gólnál már Szanyi Zsombor kiállítása miatt emberelőnyben voltak a móriak. A hazai csapat megérdemelten tartotta otthonában a három pontot és győzelmükkel meg is előzték a mieinket.

Az utolsó 2021-es meccsen majd a Csornával játszanak Somlai Roland tanítványai.

Sajnos nagyon sok, összesen kilenc hiányzóval érkeztünk meg az utolsó idegenbeli mérkőzésünkre, így talán nem is volt meglepő, hogy inkább a hazaiak domináltak, ám sokáig nem tudtak betalálni. Mindkét oldalon egy-egy nagy ziccer maradt ki. Sajnos, ami ezután következett az lesújtó volt, három szabadrúgásgólt kaptunk, mindegyiket kb. 25-30 méterről. Ráadásul Szanyi Zsombor kiállítása miatt emberhátrányba is kerültünk. Amellett, hogy elkerülhetőek lettek volna a bekapott gólok, a játékunk sem tudott felpörögni. A végét még megnyomták a fiúk becsületből, szereztünk is egy gólt, melyet azonban érvénytelenített a játékvezető. Úgy érzem, elhamarkodott ítélet volt, ami egyébként a lényegen nem változtatott volna, a Mór megérdemelten nyert, de a lelkünknek jót tett volna. Én úgy gondolom a háromgólos különbség irreális, de ma élesebbek voltak a hazaiak, mint mi. Ami szembetűnő, hogy a 7-es játékosuk kimagaslik ebből a mezőnyből, de a társai is egytől egyig, jól képzett, jó mentalitású futballisták. Gratulálok nekik, szimpatikus, jó ellenfélhez került a három pont. Mi pedig megpróbálunk felkészülni az utolsó meccsünkre, ami bizony nem lesz könnyű ennyi hiányzóval

– értékelte a látottakat Somlai Roland.

  • Csatolt dokumentumok