Csornai SE U15 – Lurkó UFC U15 4–0 (0–0)
Lurkó UFC U15.: Kovács Á – Mikics, Stampf, Várnai (Horváth B., 50.), Vajda – Kevy (Szanyi, 68.), Mesics-Leiner, Tóth D. – Belső (Verebélyi, 56.), Hajba, Zimits (Dénes, 68.). Edző: Nagy Krisztián.

A Regionális U15-ös bajnokság Észak-nyugati csoportjának 22. fordulójában Csornára látogatott a Lurkó. Jól kezdtek a zöld-feketék, ám az első negyedóra után keményebbek és határozottabbak lettek a hazaiak, átvették az irányítást. A mieink sok-sok hibával játszottak, de gól az első játékrészben nem született. Sajnos a szünet után nagyon hamar megszerezte a vezetést a Csorna, majd a hajrában újabb találatokat értek el: szélről betörő játékos 3-4 emberünkön cselezte keresztül magát. Később tengelyben történő egyéni akció után is eredményesek voltak: ma ezeket nem tudtuk levédekezni, így nagy pofonba szaladtunk bele.  

Nagyon bizakodó voltam a mérkőzést megelőzően, lehet, hogy azok kevesek közé tartoztam, aki győzni utazott Csornára. Mélyen magunk tudása alatt játszottunk. A meccs elején nekünk volt helyzetünk, de nem voltunk eléggé agresszívak. A védekezésünk sok hibával, de valahogy mégiscsak működött az első félidőben. Igyekeztem a fejekben rendet tenni, jobb teljesítményre sarkalltam őket, de túl sok egyéni hibát követtünk el a védekezésben. Hatalmas betli volt a mai meccs, az volt az érzésem, mintha csak a szerelést küldtük volna pályára – nyoma nem volt az előző két meccs szervezettségének és lelkesedésének. A kulcsjátékosok maguk alatt játszottak, talán a csereként beálló Verebélyi Dominik és Horváth Benedek játéka adott egy kis színt, de így is kaput eltaláló lövés nélkül hoztuk le a meccset. Szálljanak magukba a gyerekek, gondolkodjanak el a gyenge teljesítmény okain – jövő héten két meccs is következik, 180 fokos fordulatra van szükségünk ahhoz, hogy tisztes helytállást érjünk el legalább

– mondta Nagy Krisztián a találkozót követően.

 

  • Csatolt dokumentumok