Kettős győzelem született Hévízen

U15-ös bajnoki mérkőzés 

 

Hévíz SK - Lurkó UFC 0 – 3 (0-2)

 

Molnár Gábor – Horváth Norbert, LIPICS MÁTÉ, Rostás Márk, Lengyel Kornél – TARJÁN PATRIK – Bognár Martin, IMRE LÁSZLÓ, LÓRÁNTFFY BARNABÁS, Györgyi Richárd (Fodor Zoltán) – Tóth Áron

 

Góllövők: Imre L. 2, Tóth Á.

 

Sárga lap: Lengyel K., Imre L., Horváth N.

 

Iszak Sándor U15 edző :

 

"Nem kellett sokat tennünk a meccs megnyeréséért, rengeteg helyzetünk volt, a kapunk pedig nem forgott veszélyben. Sajnos, ahogy rájöttünk, hogy félgőz is elég a győzelemhez, már nem pörögtünk úgy. Sok volt az egyénieskedés, ami nem szolgálta a csapatjátékot. Nem vagyok telhetetlen, de gólarányt kellett volna javítanunk! A mérkőzés kezdetére két gyerek is lebetegedett, ezért megint nem voltunk sokan.  A legnagyobb probléma viszont az, hogy Imre Laci és Horváth Norbi is begyűjtötte az ötödik sárgáját, így a következő mérkőzésen az első helyezett Gyirmót ellen nem játszhatnak és Kovács Dani is eltiltott!!!"

 

Hévíz SK - Lurkó UFC 3:9 (0:6)  

 

KOVÁCS Á.,- VERT T., BELSŐ B., TÓTH K., SZEMES B.,- NÉMETH B., HORVÁTH B.,- KOPÁCSI B., (NAGY D.)  MISZORI SZ.,

VARGA D.,-CSISZÁR M. 

 

Góllövők: Miszori Sz. 4, Csiszár M. 3, Varga D., Horváth B.

 

Hévízen jártunk,de szerencsére nem fürödtünk be!

A kötelező győzelmek kategóriájába tartozott a mérkőzés!

A fiúk úgy is álltak hozzá az első félidőben nagyszerű játékot produkálva eldöntöttük a mérkőzést a szerényebb játékerőt képviselő csapat ellen! Sok mindent bemutattunk, jók voltak a labda kihozatalok, kényszeritők, az 1-1 elleni párharcok, labdaszerzések, mélységi passzok a széleken, támadások,stb. Nagy előnyre tettünk szert már a szünetig!

A második félidőben is mi domináltunk, de egy kicsit könnyelműen vettük már a mérkőzést, voltak, akik öncélúan gólszerzésért feladták mindazt amit megbeszéltünk, kaptunk is három elkerülhető gólt, ez a mérkőzés végén nagyon zavarta a srácokat, olyan volt az öltöző mintha kikaptunk volna!

Ennek ellenére gratulálok a játékosoknak, hozták a kötelezőt!