Kettős győzelem Sárváron

U15-ös bajnoki mérkőzés :

Sárvár FC - Lurkó UFC 1:3 (0:1) 

Bögöly Barnabás, - Kopácsi Barnabás, Muzsi Boján, Tóth Krisztián,  Belső Bence -Német Barnabás, Lórántfy Barnabás, Horváth Botond(1), - Csiszár Márk(1), Pataki András/, Varga Dániel, Rózsa Dominik(1)

Nagy Krisztián edző :

"Határozottan, magabiztosan kezdtük a mérkőzést. Több helyzetet is kidolgoztunk, egyet sikerült is viszonylag korán gólra váltani! Aztán sajnos az edzők rémálma következett, 7-8 befejezetlen, gól nélküli ziccer szituáció! Hiába birtokoltuk többet a labdát, lesállás miatt rengeteg támadásuk meghiúsult! A hazai csapat főleg fölívelt labdákkal próbálkozott, ami hordozta magában a gólszerzés lehetőségét! Aztán megint csak sikerült betalálnunk!   A rengeteg kihagyott helyzet után sikerült a hazaiaknak kihasználni védőink hezitálását és a szépítő találatot megszerezni! Az utolsó 10 percre tettük megnyugtatóvá a mérkőzés végkimenetelét harmadik találatunkkal. A győzelem biztos volt, de nem volt hátradőlős mérkőzés! 

U14-es bajnoki mérkőzés :

Sárvár FC - Lurkó UFC 1:11 (0:5)

Kovács Áron-  Szabó Lajos, Tóth Bence, Nagy Zsombor(1)Szemes Bálint(2),-  Varga Máté, Lang Barnabás(3), Biró Botond,- Holtay Benjamin(4), Nagy Dominik(1)/Pintér Levente, Verasztó Milán,

Nagy Krisztián edző :

"Már a 2. percben sikerült megszereznünk a vezető találatunkat, aztán kisebb szünet következett a gólgyártásban. A mérkőzést végig mi irányítottuk, mégis hiányzott játékukból a dinamika. Néhány találatunknál a szerencsével sem álltunk hadilábon! Később sikerült szép kombinációkból, átlövésből és szabadrúgásból is egy-egy tudatos, tetszetős gólt szereznünk! Kapott gól nélkül azért csak nem sikerült megúsznunk a találkozót! A jókedv adott volt, azonban gyorsítani, kell játékunkat még több futás és még több kommunikáció szükséges!"