Lurkó UFC U19 – Ménfőcsanak U19 4–1 (2–1)
Lurkó UFC U19.:
Bögöly – Bakos, Janzsó, Lipics, Nemes – Kiss L. – Balikó (Séllei, 75.), Séfer, Pusztai, Kárász (Závecz 81.) – Járfás. Edző: Janzsó László.
Gólszerző: Kárász (30., 1–0), Séfer (34., 2–0; 90., 4–1), Pusztai (58., 3–1)

Az utolsó őszi fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Ménfőcsanak látogatott Szombathelyre. Hátul stabil játékot mutatott Janzsó László együttese, elől pedig – már-már talán mondhatjuk: szokás szerint – türelmesen szövögette támadásait a csapat. Egy ilyen végén Kárász Noel szerezte meg a vezetést a mieinknek, majd néhány perc múlva Séfer Márk rúgott egy nagy szabadrúgásgólt. Egy hasonlóan nagy szabadrúgás-találattal szépítettek a vendégek, így a szünetre egygólos előnnyel vonulhattunk.

A második félidődben sem változott a játék képe. A mieink jól zárták le a területet a vendégek elől, és szűk egy óra elteltével ismét kettő volt közte: a játékmester Pusztai Gergő szerezte meg idei harmadik találatát. A cseréket követően is inkább a Lurkó dominált. Az i-re a pontot Séfer Márk második gólja tette fel: Járfás Gergő szabadrúgását védte még a kapus, de a kipattanót értékesítettük, így a zöld-feketék 4–1-re nyertek.

Hajtós, jó iramú meccset játszottunk egy jó ellenféllel. Már a középpálya hatalmasat alakított ma, a szokásosnál még feljebb toltuk a védekezésünket. Félidőben – pedig ez ritkán fordul elő nálam – megdicsértem a társaságot, és elmondtam: egy néhány perces periódust leszámítva, nem is kellett túlmagyarázni a történteket, hiszen mindenki tette a dolgát. Szünet olyan színvonalú meccset láthattunk, ami egy felnőtt bajnokságban is megállta volna a helyét. A Ménfőcsanaknál is sokat volt a labda, de nem tudtak mit kezdeni velünk. Ma meglepetést okoztak nekem a srácok, kihozták magukból a maximumot. A gyakorolt elemeket visszaadták, jókor váltottunk ritmust, széleken gyorsak voltunk, a forgalmas középpályát uraltuk, szép győzelmet arattunk

– nyilatkozta Janzsó László.

  • Csatolt dokumentumok