Lurkó UFC U19 – Haladás VSE U19 1–3 (0–2)
Lurkó UFC U19:
Kiss B. (Gácsi, 46.) – Nagy D. (Hajba, 46.), Kovács Á., Ágoston, Szabó B. – Varga T. (Kevy, 46.), Mesics-Leiner, Horváth B., Makkos (Dénes, 65.) – Holtay (Szár, 46.), Prógli. Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Szár (86., 1–3)

Viszonylag hamar, már január utolsó vasárnapján megkezdődött a bajnokság a Lurkó UFC U19 (2004-2005) számára. A városi derbi első félidejében két egyéni hiba után is betaláltak a vendégek, így a szünetre ők mehettek nyugodtabban. Több helyütt is változtatott a második félidőre fordulva Janzsó László: összeszedettebb is volt a futballunk, ám mégis a Haladás talált be. A hajrában aztán egy kombinatív támadás végén betaláltunk: folyt a labda a Horváth Botond–Hajba Zoltán–Szár Gábor-útvonalon, és utóbbi talált a vendégek kapujába, megszerezve becsületgólunkat.  

Lemásoltuk az előző mérkőzésünket! Úgy gondolom, hogy szinte ugyanazokat a hibákat követtük el. Az első félidőben kétszer mentek el a zöld-fehérek a kapunkig, és mindkettőből betaláltak. Motiváltságunkban benne volt, hogy ezek után is szorosabbá tesszük a mérkőzést. Sok-sok U17-es játszott nálunk – csinálták a dolgukat becsülettel. A harmadik gól megfogott bennünket – ám újabb erőre kaptunk és nagy akarattal futballoztunk ezután is. A hajrában aztán egy látványos támadás végén betaláltunk – volt több ilyen is, kár, hogy csak egyet rúgtunk be ezekből. Játékban gyorsabb volt az ellenfelünk, mi túlbonyolítottuk sokszor, pontatlanok voltak és helyezkedési hibáink voltunk. Pozitívumként értékelem, hogy fegyelmezettek voltunk – ez mindenképpen előrelépés az őszhöz képest

–        mondta Janzsó László a találkozó után. 

 

  • Csatolt dokumentumok