Lurkó UFC U17 – Soproni FAC U17 3–1 (2–1)
Lurkó UFC U17.:
Bögöly – Kopácsi, Belső, Sáfár, Neszlinger – Sabia (Kovács Á., 82.), Pataki, Horváth B., Varga M. (Nagy Dominik, 74.) – Holtay (Nagy Dávid, 46.), Péter (Varga T., 87.). Edző: Molnár Károly.
Gólszerzők: Péter (2., 1–0; 7., 2–0), Belső (85., 3–1)

Gyorsan „nekiugrott” ellenfelének a Lurkó U17, és hét perc után már megnyugtató, kétgólos előnyben voltak a zöld-feketék. Ezt követően is mi maradtunk támadásban, de elől már nem voltunk eléggé élesek. Sőt, a 37. percben az egyik kósza ellentámadás átlövéséből nagy SFAC-gól született, így csak szűk előnnyel mehettünk rövid pihenőre. A játék képe tulajdonképpen nem változott a fordulás után sem, a hajrában pedig biztossá tette győzelmét Molnár Károly együttese.

A két gyors gólunk megadta a meccs alaphangját – bár ezek után még Péter Dominik és Varga Máté is kihagyott egy-egy lehetőséget: mindkétszer úgy éreztem, hogy maga a támadás felépítése gólt érdemelt volna… Kontrolláltuk a mérkőzést, de egy 25 méteres, jól eltalált, széllel megsegített lövéssel szépítettek a vendégek. Picit megzavarodtunk, de a szünetben átbeszéltük a teendőket, majd kijavítottuk a hibákat. A mérkőzés utolsó szakaszában dőlt el a meccs. Meglátásom szerint a 3–1 nem tükrözi a dominanciánkat. Végre mi voltunk azok, akik a játék ritmusát adtuk, de ebben rengeteg munkánk van taktikai szempontból. Technikailag sok javítanivalónk van, látszik, hogy meg kell küzdeni minden pontért, de ma gratulálok a srácoknak az eredményhez

– nyilatkozta a találkozó után Molnár Károly.

 

  • Csatolt dokumentumok