Két döntetlennel zárta a bajnokságot a Lurkó U15-ös csapata

Haladás VSE - Lurkó 4:4 (4:1)

 

Molnár Gábor – Horváth Norbert, Lipics Máté (Tóth Áron), Rostás Márk, Závecz Kristóf (Lengyel Kornél) – KISS LEVENTE, TARJÁN PATRIK – KOVÁCS DÁNIEL, IMRE LÁSZLÓ, Lórántfy Barnabás (Bognár Martin) – Györgyi Richárd

Góllövők: Kovács D, Tóth Á 2, Imre L.

Sárga lap: Imre L, Tóth Á.

 

Iszak Sándor U15 edző :

 

"A motiváltabb HVSE kezdte jobban a mérkőzést, az 5. percben, egy látványos akcióból szereztek gólt!  Két perc múlva már kettővel vezettek. Ezután kicsit feleszméltünk, tudtunk szépíteni. Tovább próbálkoztunk, de nagyon kevés volt a labda nélküli mozgás, rosszul helyezkedtünk, nem tudtunk párharcokat nyerni. Passzolni meg sem próbáltunk, ha mégis, akkor azt biztos ellenfélhez. Ilyen rosszul már régen játszottunk. A Haladás kihasználta a védelmünk hibáit, amiben teljes káosz volt, és a félidőben már 4:1-re vezetett.

Szerencsére, a második félidőre, egy teljesen más felfogású Lurkó ment fel a pályára! Köszönhető volt ez a félidei dorgálásomnak és a beálló Tóth Áronnak. Elkezdtünk futni, elkezdtünk játszani, jött is a gólunk. Éreztem, hogy van sanszunk, ezért a hátralévő 20 percben kockáztattam. 3 – 5 – 2 felállásban folytattuk. Rostás Márkot feljebb toltam, a középpályára, ahol így rendre létszámfölénybe tudtunk kerülni, Györgyi Ricsi pedig maradt a bal szélen, de csak támadó feladattal. Továbbra sem játszottunk annyira jól, de nagyot küzdve kiegyenlítettünk. Az utolsó pár percben a győzelem is a kezünkben volt, két nagy helyzet is kimaradt! Két ellentétes félidő volt, kár az elsőért!"

 

Lurkó UFC – Sopron 2:2 (1:0)

 

Molnár Gábor – Horváth Norbert, Lipics Máté (Fodor Zoltán), Rostás Márk, Lengyel Kornél (Závecz Kristóf) – Kiss Levente, Kovács Dániel – Györgyi Richárd, Imre László, Lórántfy Barnabás (Bognár Martin) – Tóth Áron

 

Góllövők: Imre L, Tóth Á.

Sárga lap: Imre L.

 

Iszak Sándor U15 edző : 

 

"A meccs elején már látszott, hogy az utolsó forduló, és az is, hogy számunkra már nincs igazán tétje, a 8.helyen fejezzük be a bajnokságot. Ettől függetlenül, uraltuk a játékot, több helyzetet is kialakítottunk, de ezekből, csak egyet váltottunk gólra. A félidő utolsó percében azért a Sopron is jelezte, nem veszíteni jött.

A második félidőt elég álmosan kezdtük, nem éreztem kellően frissnek a csapatot. Ez köszönhető valószínűleg a két nappal korábban játszott HVSE elleni mérkőzésnek, illetve, hogy a szezon vége van. Az ellenfelünk ki is tudott egyenlíteni. Erre még tudtunk rúgni egy gólt, de a fáradtság teljesen kiütközött a csapaton, és a kisebb – nagyobb sérültek sem bírták már. 10 perccel a vége előtt, újra egyenlíteni tudott a Sopron. A döntetlen igazságosnak mondható."