Lurkó UFC U16 – Balatonfüredi USC U16 6–1 (3–1)
Lurkó UFC U16:
Répcei – Hütter, Ilnicki, Joó B., Horváth D. – Polgár B. (Polgár Á., 68.), Kovács F. (Tóth B., 68.) Révész (Janó, 46.), Nyőgéri, Bereczki (Paukovits, 80.)  –  Károlyi (Molnár M., 80.). Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerző: Károlyi (22., 1–0; 27., 2–0; 31., 3–0; 65., 4–1; 67., 5–1; 77., 6–1)

A Regionális U16-os bajnokság Alap-szekciójának Északnyugati csoportjában a Lurkó UFC U16 (2008) a Pápa ellen 2–0-ra diadalmaskodó Balatonfüredi USC-t fogadta.

Károlyi Adrián hatszor kapott forintos labdát – többször kiváló indításokat vehetett át, jól tartotta meg a labdát és szép gólokat szerzett. Nem volt ekkora különbség a két együttes között, mezőnyben ügyesen futballozott a Füred, azonban a kapu előtti határozottságunk döntőnek bizonyult, így újabb győzelmet arattunk!

Két nagyon hasonló képességű csapat találkozott ma. Egyénileg még az is lehet, hogy a fürediek voltak a labdabiztosabbak. Presszingelve kezdtek – talán ebben el is fáradtak a vendégek. Folyamatosan ők voltak a kapunk előtt, védekezésre kényszerültünk. Kontrákból azonban mi voltunk veszélyesek, előrejátékban, a lehetőségek kialakításában és azok értékesítésében szintén mi. Van, amikor az égvilágon semmi nem megy be, valamikor pedig kiszakad a gólzsák – ez utóbbi volt ma. Fegyelmezettek voltunk, küzdöttünk és hajtottunk, több jó teljesítmény is akadt a csapatban

– mondta a vezetőedző, Somlai Roland.

  • Csatolt dokumentumok