Gyirmót FC Győr U16 – Lurkó UFC U16 6–1 (1–1)
Lurkó UFC U16:
Varga B. (Tizedes, 72.) – Szabó D. (Tancsics, 58.), Kiss L., Baldauf, Kovács N. – Szabó K., Haág, Menzhelieiev (Bertha, 46.) – Grádvohl (Ladányi, 58.), Berzlánovich, Szabó M. M. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Baldauf (10., 0–1)

Ismét az egyik éllovas következett a Lurkó UFC U16 (2007) számára: a regionális bajnokság kiemelt nyugati csoportjában Gyirmótra látogattak Berning Adrián és Kálócz Zsolt fiai. A zöld-feketék jól is kezdték a találkozót, hiszen a 10. percben Baldauf Zalán góljával a vezetést is sikerült megszerezni. A hazaiak azonban egyenlítettek. A szünet után ők játszottak fölényben, és az utolsó félórában sorra lőtték a góljaikat, így otthon tartották a három pontot.

Az első félidő viszonylag rendben volt, bár annak ellenére, hogy mi szereztük meg a vezetést a hazaiaknál volt többet a labda, sőt, nekik volt több helyzetük ebben az időszakban is. Nagyon sok volt a technikai hiba a részünkről. A párharcok ki-kivettek az erőnkből is, főleg az utolsó félórában rengeteg ki nem kényszerített hibát követtünk el, emiatt nyílt nagyobbra az olló. Így a második játékrésszel egyáltalán nem lehettem elégedett. Amikor hátrányba kerültünk, kicsit fel is adtuk – ez bizony korábban nem volt ránk jellemző. Van lehetőségünk még javítani: az utolsó fordulóban hazai környezetben lépünk pályára, szeretnénk győzelemmel zárni a 2022-es évet, erre fogunk felkészülni a következő héten

– mondta Berning Adrián a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok