Lurkó UFC U14 – Üstökös FC Győr U14 1–2 (0–1)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Vincze, Takács D., Guba, Gombos – Sántha, Rajtosics (Bozzai, 62.), Szalay (Németh B., 56.), Pencz – Pék (Polgár Á., 56.), Kiss B. (Berta, 56.). Vezetőedző: Farkas Gábor.
Gólszerző: Polgár Á. (79., 1–2)

Mi vártuk jobb előjelekkel a találkozót: nekünk két meccsből 6 pontunk volt, a győrieknek négy meccsből 4 – közben pedig az is kiderült, hogy az Ajkán félbeszakadt találkozót újra fogjuk játszani.

Sajnos nem rólunk szólt az első játékrészt: a vendégek a 10. percben megszerezték a vezetést. Elcsúszott a védekezésünk, hárman is labdát szerezhettek volna, ám ez nem sikerült, majd egy szélességei passz után betaláltak a kékek, 0–1. Mezőnyjáték és kevés helyzet jellemezte az ezt követően periódust, a mi legnagyobb helyzetünknél a felső kapufa segített az Üstökösnek. Aztán a 60. percben a második helyzetüket is gólra váltották a vendégeink: a középpályán veszítettünk labdát, ami után egy mélységi passz került a bal oldalra, a lesre állítás nem sikerült, a keresztbe lőtt átadást pedig besodorták, 0–2.

A hajrában sikerült szépítenünk: a középső zónában szereztünk labdát, amivel a bal oldalon Polgár Ádám iramodott meg, befelé hozta azt, majd 40 méteres labdavezetés után a kapus mellett lőtt a hálóba, 1–2. Nagyon kevés idő volt már csak hátra, akár az egyenlítés is összejöhetett volna, azonban nem sikerült betalálnunk, így 2–1-es vereséget szenvedtünk.

Nagyon álmosan kezdtünk az első félidőben, ez pedig rányomta bélyegét a találkozóra. A csapatom a középső zónáig jól építi fel a játékot, azonban a befejezésekkel vannak problémáink. A támadózónában nem tudjuk birtokolni a labdát: még ha azt meg is szerezzük, az utolsó passzainkat nem tudjuk pontosan lejátszani. Ennek ellenére megdicsérném a csapatomat: végig küzdöttek, mindenáron vissza akartak jönni a meccsbe, ezúttal ez nem volt elegendő a pontszerzéshez

– értékelt Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok