FC Ajka U14 – Lurkó UFC U14 9–0 (2–0)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Vincze, Takács D., Guba, Németh B. (Nagy V. B., 51.) – Sántha (Horváth D., 64.), Rajtosics (Kiss Benedek, 64.), Kraller, Pencz – Pék, Bozzai (Kiss Bence, 58.). Vezetőedző: Farkas Gábor.

Szeptember 24-én az eső közbeszólt: 2–0-s ajkai vezetésnél a 46. percben a játékvezető kénytelen volt félbeszakítani a mérkőzést. Ezt pótolták be most a felek. Az ajkaiaknál többen is ott voltak azok közül, akik rendszeresen játszanak az U15-ösöknél: az ő rutinjuk pedig döntőnek bizonyult, főleg a hajrában. Az utolsó negyedórában ugyanis ötször találtak be a zöld-fehérek, így megérdemelten tartották otthon a három pontot és erősítették meg tabellaelsőségüket.

A sebességbeli és a fizikális különbségek döntöttek ma. Előttünk is adódtak lehetőségek, ám mi nem tudtunk élni ezekkel. Az átmenetekben nagyon gyorsak voltak a hazaiak, a mögénk berúgott labdákat hamar lereagálták és ezért volt a mai bekapott emelkedett gólszám. A végén már a legfiatalabbak is szerepet kaphattak nálam, megtapasztalhatták, milyen megmutatni magukat az U14-esek között. A középpályán jól birtokoltuk a labdát, ám ma több volt a ki nem kényszerített hiba, amit megbüntettek az ajkaiak

– értékelte a mérkőzést Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok