Lurkó UFC U17 – Csornai SE U19 4–0 (1–0)
Lurkó UFC U17:
Németh H. – Tancsics, Csóri, Baldauf, Rosta – Biró B., Kálócz – Bertha, Berzlánovich, Kovács F.  – Szabó B. Cserék: Nagy B., Kacsó, Onsinyo. Vezetőedző: Nagy Krisztián.  
Gólszerzők: Berzlánovich, Szabó B., Onsinyo, Nagy B.

Újabb felkészülési találkozó szerepelt a Lurkó UFC U17 (2007) programjában: ezúttal a két évvel idősebb csornai korosztály érkezett Szombathelyre. A vendégek kezdték jobban a meccset, aztán szép lassan átvettük az irányítást: az első félóra után 2-3 komoly gólhelyzetünk is volt, ám ezek kimaradtak. Az első félidő végén aztán csak sikerült megszereznünk a vezetést: Berzlánovich Máté kapott jó labdát és higgadtan passzolt a hálóba 16 méterről, 1–0.

A második félidőben aztán még jobb százalékban használtuk ki lehetőségeinket: Szabó Bence egy kapu előtti kavarodásból növelte az előnyünket. Onsinyo Alex szerezte a harmadik gólunkat: szép csellel még a kapust is elfektette, majd továbbított a hálóba, 3–0. A 4–0-s végeredmény Nagy Bálint állította be szép átlövésgóllal.

A héten már túl vagyunk egy edzőmeccsen, hiszen Körmenden is játszottunk a héten. A Csorna mindig fizikális és harcos focit játszik. Az első negyedóra nyomottabb volt, mi ekkor még kerestük a játékunkat. Nem mertük felvállalni a futballunkat, ahogy azonban belemelegedtünk, jól tettük szélre a labdákat, és megjött az önbizalmunk is. A teljes keretet szerettem volna játszatni, mindenkinek lehetőséget adtam, és ezt nem bántam meg! Erőnlétben is jól bírtuk a meccset: nem tűnt ilyen különbségűnek a találkozó, de megtettünk mindent! A hátralévő két hétben a hiányosságainkat igyekszünk rendbe rakni. Külön köszönönöm, Huni, Szabi és Alex segítségét! Varga Benji betegség miatt nem volt ma velünk, várjuk nagyon, hogy visszatérjen

– mondta Nagy Krisztián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok