A Regionális U16-os bajnokság Alap szekciójának Északnyugati csoportjában a Lurkó UFC az Üstökös FC Győr együttesét fogadta. Volna. Mármint hivatalos fogadtuk is a győrieket, ám a találkozó játékvezetői megállapították, hogy a vendégek sportorvosi engedélyei nincsenek rendben, így bajnoki mérkőzésre nem került sor.

Ettől függetlenül a felek játszottak egymással. Kemény, hajtós találkozó volt, a II. félidőben szinte élet-halál harc folyt minden labdáért. Még az első játékrész elején egy szabadrúgás után előnyhöz jutottak a vendégek, a szünetig tehát vezettek. A mieinket megfogta a tény, hogy nem tétmeccsről van szó. Aztán fordulás után játékban átvettük az irányítást és magunk javára döntöttük az eredményt. 3–1-re győztük: Károly Adrián duplázott és Janó Zoltán is eredményes volt.

A II. félidő jó alap lehet a következő, csütörtöki bajnokira – nem volt szerencsés szituáció, hogy mindenki elutazott a mérkőzésre – nálunk is a vidékiek, illetve az Üstökös is megérkezett –, és mégsem tétmeccset játszottuk. Ennek ellenére próbáltuk hasznossá tenni az időt, de a frusztráció rányomta bélyegét a találkozóra

– foglalta össze a napot Somlai Roland vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok