Hévíz SK U19 – Lurkó UFC U19 3–1 (1–0)
Lurkó UFC U19:
Németh H. – Varga T., Kovács Á, Várnai, Neubauer (Verebélyi, 83.) – Bálint, Nemesvári (Zsirai-Kiss, 46.) – Nagy D. (Karáth, 76.), Makkos, Hajba (Kacsó, 76.) – Katona (Holtay, 46.). Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Nagy B. (59., 1–1)

Nagy szélben játszottak le a mérkőzést az U19-es Regionális bajnokság Alap-szekciójának Észak-nyugati csoportjában. Próbáltuk játszani a futballt, azonban ez nem vezetett eredményre. Egy védelmi hiba után a Hévíz jutott előnyhöz a 8. percben. Aztán a félidő közepén Nemesvári Olivért rúgták talppal mellbe, meglepetésre mehetett tovább a játék – a szünetben kénytelenek voltunk lecserélni őt. Az 59. percben egyenlítettünk: Varga Tamás passzával lépett ki Nagy Bálint és szépen lőtte ki hosszút, 1–1. Benne volt a fordítás, azonban egy baki után a hazaiak találtak be, 2–1. Nagy Bálint egy szép beadás után fejelt a hálóba, ám az asszisztens – abszolút tévesen – lest intett. Egy kontra után kettőre nőtt a különbség. A 85. percben Makkos Máté tört be a 16-oson belülre, ahol buktatták, ám büntető helyett szabadrúgást ítélt a játékvezető. Újabb gól nem született, a zöld-fehérek 3–1-re győztek.

Ezt a mai napot inkább felejtsük el… Nem hozott eredményt az sem, amikor játszani akartuk a futballt, és az sem, amikor racionálisan akartunk focizni. Melóztak a meccs alatt a srácok: mindenki tudott hozzátenni a közöshöz, ám ma egy Sopronnál sokkal gyengébb csapattól kaptunk ki. Még az ikszet sem tartottam volna igazságosnak, pláne nem a vereséget. Sokszor jutottunk el a hazaiak kapuja elé, ám kettő kivételével ezek kimaradtak

– értékelt Janzsó László vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok