Eredmények:

Csoportmeccsek:

Illés AKA - Kapfenberg B  3:0

Illés AKA - Fussballschule Raffl  0:1

Illés AKA - NS Mura 2:4

Illés AKA - SK Sturm Graz U10  1:0

Negyeddöntő:

Illés AKA - Mészöly Focisuli Budapest 4:2

Elődöntő:

Illés AKA - SK Sturm Graz 0:0 h.u. 0:1

Bronzmeccs:

Illés AKA - SK Sturm Graz U10   2:0

Gólok : Nyári Olivér:10, Vert Zsolt 2

Varga Roland edző :

"Meghatározó játékosok szerepeltek idősebb korosztályban, így újonnan érkezett játékosokkal kiegészülve indultunk neki a Gleisdorfi tornának.

Kiegyensúlyozott csoportba kerültünk és olykor el kellett viselnie a csapatnak a játékvezetői nyomást is, példa erre, hogy az első mérkőzésen (jogtalan) kiállítással sújtottak minket, de így is mi szereztünk gólt. 

A csoportból két győzelemmel és két vereséggel mentünk tovább, de a Sturm II csapatának legyőzésével csoportmásodikként zártunk.

A negyeddöntőben a Mészöly Focisuli érkezett, akik meggyőzően teljesítettek a másik csoportban, de 0:1-ről megfordítva, nagyon jó játékkal 4:2 nyertünk.

Következett a "mumus" a Sturm Graz csapata, akiket a legerősebb kerettel is csak megszorongatni tudtunk eddig, de a fiúk maximálisan teljesítették, amit kértem tőlük és nagyot küzdve 0:0-at játszottunk. Jött a hosszabbítás 2 játékos lement mindkét csapatból, majd 1p után még egy és a 2-2 elleni játékban szögletből tudott nyerni a Sturm.

A bronzmérkőzésen ismét a Sturm II csapata következett, akiknek az erejét mutatja, hogy a nagyon jó erőket képviselő Olimpija Ljubjanát búcsúztatták a negyeddöntőben.

Megmutatta a csapat,hogy nem véletlenül jutottunk a négybe, és látványos támadásokat vezetve, akár még több góllal is nyerhettük volna a mérkőzést.

Teljes mértékben elégedett vagyok a látottakkal. A héten gyakorolt labdakihozatalt, pozícióváltást is viszontláttam a gyerekektől. Természetesen voltak hibák is, úgy támadásban, mint védekezésben, van miben fejlődni, de jó úton járunk.

Nagyon jó volt látni, hogy küzdeni tudásban és akaratban is felülmúltuk az ellenfeleinket a letámadást pedig agresszívan végrehajtottuk.

Külön ki kell emelnem Nyári Olivér játékát, aki 10 góllal segítette a csapatot.

Szükség van ilyen tornákra minden gyereknek, mert hatalmas élménnyel gazdagodnak és szokják a nemzetközi mérkőzések hangulatát."

A csapat tagjai : Lakner Olivér, Gudui Dániel, Farkas Bendegúz, Szalai-Horváth Alex, Tompa Ádám, Szántó Nimród, Horváth Sámuel, Andor István, Nyári Olivér, Vert Zsolt

A csapat edzői : Varga Roland, Körhöcz György