U13-as bajnoki mérkőzés :

Illés Akadémia - Gyirmót SE Győr 9:0 (6:0)

Összeállítás :

Molnár-Végh M. -  Király K., Stefanich M., Karvalics K.,Koósz R. - Balikó Á. - Laczó P., László K. - Varga Á. , Sinka A., Takács-Földes O.

Cserék : Bonchis O., Horváth B., Horváth M., Horváth A., Baranyai N., Tóth Z.

Gól : Laczó P.(2), László K.(2), Balikó Á., Karvalics K., Takács-Földes O., Horváth A., Tóth Z.

Sátori Barnabás edző:

"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, labdabirtoklásban gyorsan járattuk a labdát, kerestük a mélységi játék lehetőségét, az elvesztett labdákat jól támadtuk vissza, gyors támadásokat vezetve hatékonyan fejeztük be az akciókat.

A második félidőben meglepően sok  technikai  hibával játszottunk ,többször is  feleslegesen siettettük a játékot , de így is sikerült még háromszor betalálnunk..

Összességében nagyszerű hozzáállással , szép gólokat szerezve, a megszokottnál egy kicsivel pontatlanabb játékkal magabiztos győzelmet arattunk."

 

U12-es bajnoki mérkőzés :

Illés Akadémia - Gyirmót SE Győr 3:1 (1:1)

Összeállítás :

Pfender G. - Szalay M., Szijjártó Áron, Pál L. - Paizs L., Palkó Á.,  - Abért B., Szijjártó Ábel, Szabó B.

Cserék : Tama M, Csonka G., Vert B, Tóth B., Őri B., Rózsa M.;

Gólszerzők: Csonka G. Rózsa M. Szijjártó Áron,

Takács Csaba edző :

"Őszi utolsó bajnoki mérkőzésünket egy nagyon fegyelmezett, motívált, agresszív csapat ellen játszottuk. Nem indult jól a mérkőzés, már az első percben gólt kaptunk egy oldalszabadrúgásból. A bekapott gólnál nem álltunk a helyzet magaslatán, helyezkedési és technikai hibákat követtünk el és hiányzott a megfelelő koncentráció is. A mérkőzés elején nem alakult ki folyamatos játék, sokat vezettük a labdát, lassan, körülményesen rossz felfogásban játszottunk emiatt sok párharc alakult ki. Ellenfelünk agresszívan letámadott, pozitívum, hogy ennek ellenére bátran megcsináltuk a labdakihozatalokat. A félidő közepétől feljavult játékunk és több helyzetet is kialakítottunk és egy szemfüles góllal kiegyenlítettünk. 

A második félidőben egy teljesen más játékfelfogású csapat ment fel a pályára. Játékunk felgyorsult, szélességi, mélységi átadásokkal, labda nélküli mozgásokkal, pozícióváltásokkal, labdavesztés utáni agresszív visszatámadásokkal folyamatosan az ellenfél térfelén tudtuk tartani a labdát. Mezőnyfölényünk gólókká érett és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Nagyon szimpatikus csapat ellen játszottunk és az ő mentalításuk, kellemetlen játékstílusuk is kellet, hogy egy nagyon jó iramú mérkőzést játszunk."