Lurkó UFC U13 – Balatonfüredi USC U13 2–2 (2–0, 0–1, 0–1, 0–0)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Barta Á., Horváth N., Süle – Zsarnay, Horváth D. – Lakner, Kiss Be., Kiss Ba. Cserék: Nagy, Barta N., Wilcsek, Mukics, Szabó, Vámosi, Poszavecz, Horváth B. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Lakner (6., 1–0), Kiss Be. (8., 2–0)

A Regionális U13-as bajnokság Alap-szekciójának Nyugati-csoportjának a 12. fordulót rendezték ezen a hétvégén: a zöld-feketék balatonfüredi vendégeket fogadtak. A mérkőzést ellentmondást nem tűrve kezdtük, az első 10 percben már 2–0 volt az eredmény. Az első gól egy indítást követően született, Lakner lefutotta a védőjét és higgadtan a kapuba passzolt. A második gólunk labdakihozatalunk után született, három passz után vettük be az ellenfél kapuját! Németh Áron játszotta meg Süle Mátét a baloldalon, majd a beinduló Horváth Danihoz passzolt, ő pedig félmagasan adta be Kiss Benedeknek, aki akrobatikus mozdulattal továbbította a kapuba a labdát, gyönyörű támadás volt! Azonban a továbbiakban nem sikerült az első negyedben mutatott játékunkat megismételni. A vendégek is több helyzetet dolgoztak ki, ám Németh ismét remekül védett. A második negyed utolsó másodpercében egy szerzett labdából szépítettek a Balaton-partiak. A harmadik és negyedik negyed sajnos kevesbé szép játékot hozott, a kelleténél jóval többet volt levegőben a játékszer. Vendégeink egy szabad labdára lecsapva, üres területre beindulva pedig ki is egyenlítettek. A végén mindkét együttesnek meg volt a lehetősége megnyerni a mérkőzést, ám a ziccerek kimaradtak.

Erős első negyedet produkáltunk, utána túlságosan belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, majd nem is tudtunk ritmust váltani. Ellenfelünk minden egyes labdáért megküzdött, megérdemelten egyenlített. Bízom benne, hogy tanulnunk ezekből a hibákból, valamint jó teljesítményünk időintervallumát sikerül a teljes 80 percre kitolni

– értékelte a mérkőzést Orbán Dániel.

  • Csatolt dokumentumok