Lurkó UFC U19 – Balatonalmádi SE U19 2–2 (1–2)
Lurkó UFC U19:
Németh H. – Nagy D., Szabó B., Várnai, Neubauer – Hajba (Verebélyi, 73.), Nagy B., Varga T. (Kacsó, 89.), Nemesvári – Késmárki (Katona, 46.), Holtay (Karáth, 46.). Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerzők: Nagy B. (20., 1–0), Varga T. (56., 2–2)
Kiállítva: Karáth (92.)

Mindkét csapat egy-egy győzelemmel kezdte a Regionális U19-es bajnokság Alap szekciójának Északnyugati csoportját – ráadásul ismeretlenek voltak egymásnak a felek, hiszen nem találkoztak az elmúlt években a klubok.  

A 20. percben egy szépségdíjas középpályás kényszerítő után Nagy Bálint bújt ki a középső védők között és a 16-os vonaláról kilőtte a hosszút, 1–0. Nem nyugodtatott meg minket az előny, és egy középpályás védekezésbeli hiba után Németh Hunort emelte át az almádi támadó, 1–1. Sőt, az első félidő hajrájában egy szöglet utáni kontrából ismét a kék-fehérek szereztek gólt, 1–2.

Alig telt el 10 perc a második játékrészből, amikor egyenlítettünk: egy tudatosan felépített akció végén Nagy Bálint passzára Varga Tomi érkezett és egalizált, 2–2. A felek ezek után nem tudták döntésre vinni a kérdést. Nálunk kiemelkedő produkciót nyújtott az ujjsérüléssel bajlódó Németh Hunor a kapuban. A hajrában Karáth Kevint második sárga lappal kiállították, ez azonban nem befolyásolta a végeredményt, igazságos döntetlen született.

Nagyon jó képességű – számunkra ismeretlen csapattal játszottunk tulajdonképpen igazságos döntetlent. Bánt, hogy elkerülhető gólokat kaptunk. Pontatlanok, így – ismételten visszautalva az edzéslátogatottságra – néha összeszokatlanok vagyunk még. Azonban nem tudom elmarasztani a csapatok, akarati tényezőket tekintve erőn felül teljesítettünk

– foglalta össze a látottakat Janzsó László vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok