Tarr Andráshida SC U17 – Lurkó UFC U17 1–2 (1–0)
Lurkó UFC U17:
Nagy D. – Szabó B. (Rosta, 89.), Várnai, Simon, Könye (Molnár M., 46.) – Szár, Hajba (Csurgai, 84.), Mesics-Leiner – Szalóki-Varsányi (Radányi, 64.), Kolozsvári, Dénes (Verebélyi, 46.). Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Mesics-Leiner (52., 1–1), Hajba (63., 1–2)

Számunkra hosszúnak tűnő idő után nyert ismét a Lurkó UFC U17 (2006)! A mieink Andráshidára látogattak, ahol a hazaiak egyértelműen az előrevágott labdák megszerzésére törekedtek, mi pedig igyekeztünk építeni a játékot. Az első félidő hajrájában a zalaiak jutott előnyhöz. Egy előrevágott labdára jól startolt az andráshidai szélső, az átvétellel előnybe került és a hosszú sarokba lőtt, 1–0. Szünet után sem változott a játék képe, ám mi a kapu előtt élesebbek lettünk. Az 52. percben egy szöglet után a kapufára pattant a labda, amire Mesics-Leiner Félix startolt rá, és közelről egyenlített. Bő egy óra játék után remekül indult be keresztben Hajba Zoltán, az átvételt követően pedig szépen lőtt a kapus mellett a kapuba, 1–2. A kulcsemberek és a cserék is átlag feletti produkcióval rukkoltak ki – megérdemelten győzött a Lurkó UFC!

Már egy ideje beszélgettünk arról, hogy miképpen kommunikálnak a srácok – most elmondhatom, hogy visszataláltak arra az állapotra, ami elvárható lenne tőlük. Ez meg is látszódott a pályán! A 2–1 nem tükrözi a különbséget, hízelgő az eredmény a hazaiakra nézve. Rossz talajú játéktéren játszottunk, ők kizárólag csak ívelgettek. Mi kifejezetten jól építgettük a támadásainkat, szép akcióink voltak. Hátrányban sem adtuk fel, nagyon meg akartuk nyerni a mérkőzést! Ennek köszönhető a győzelem. Kiváló összjáték, igazi csapatmunka és jó egyéni teljesítmények jellemeztek bennünket. Amiket kértünk, azt maradéktalanul betartották a fiúk. Egyfelé húzott mindenki, ennek pedig jó mérkőzésen szép eredménye is lett. Tíz hónap után visszatért Várnai Vince: remekül helyezkedett, nagyon boldog vagyok, hogy ismét pályára léphetett

– mondta Somlai Roland.

  • Csatolt dokumentumok