DAC U19 – Lurkó UFC U19 1–4 (0–3)
Lurkó UFC U19:
Kiss B. (Németh H.) – Szabó B., Várnai, Kovács Á. (Verebélyi), Neubauer (Zsirai-Kiss) – Nagy B. – Nagy D., Makkos, Hajba (Kacsó), Varga T. – Berzlánovich (Katona). Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerzők: Berzlánovich (2), Nagy D., Varga T.

Három forduló után mindkét csapat 4-4 ponttal állt a Regionális U19-es bajnokság Alap-szekciójának északnyugati csoportjában. Jótempójú első félidőt láthattunk, háromgólos előnyt építettünk fel. A 11. percben a szöglet utáni kipattanót Nagy Dominik 22 méterről emelte a kapuba. Egy rossz hazapasszra csapott le Berzlánovich Máté és talált be, majd egy jobb oldali szögletet Varga Tamás a hosszúba tekert. Megnyugtató előnnyel mentünk negyedóra szünetre.

A 60. percben Makkos Máté szabadrúgása a kapufáról pattant ki, a legszemfülesebb pedig Berzlánovich Máté volt, aki közelről saját maga második, csapata negyedik gólját szerezte meg. A hajrához közeledve egy akció végén középre lőtt labdából szépítettek a hazaiak, így alakult ki a 4–1-es Lurkó-siker.

A DAC ellen mindig jól esik! Mármint az eső… Sosem könnyű ellenük játszani, jó képességű csapatról van szó. Az első félidő élvezetes volt, mintha felnőttfocit láttam volna. Oda-vissza mentek a támadások, rendkívül magas volt az iram. Mi higgadtabbak voltunk, ráadásul rengeteget fejlődtünk a pontrúgások után, így a szünetig háromgólos előnyt építettünk fel. A szünetet követően ugyanúgy mentünk előre, mintha 0–0 lett volna. Talán egy kicsit fel is adta a DAC, lehet, hogy el is fáradtak – inkább az agresszió és a durvább játék jött elő náluk. Nagyon jól játszottunk, bízom benne, hogy a jövő heti hétközi meccsre is át tudjuk menteni ezt a formát és csapatkommunikációt

– értékelt Janzsó László vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok