A tizenhárom csapatot felvonultató MLSZ Kiemelt U13-as bajnokság Észak-nyugati csoportjában a hetedik helyen zárt a Lurkó UFC U13 (2008). A pontvadászatot az Illés Akadémia nyert meg az ETO FC Győr és a ZTE előtt. Érdekesség, hogy a tabellaelső csak azért nem tudott 100%-os teljesítménnyel zárni, mert a Lurkó UFC U13 megakadályozta ebben: a tavaszi szombathelyi derbi ugyanis 0–0-ás iksszel ért véget. A mieink a lejátszott 24 találkozóból kilencet megnyertek, négyen döntetlent játszottak és tizenegyet elveszítettek. A gólkülönbségünk 34–59.

Összesen húszan léptek pályára Lurkó-mezben. Elmondhatjuk, hogy viszonylag fix csapatot szerepeltethetett Catalin Azoitei és Hujber Gábor, ugyanis hárman mindegyik találkozón játszottak: Csóri Ádám, Iváncsics Bence és Horváth Sámuel. Csak egyszer hiányzott a Geller Marcell-Paizs Péter-Somogyi-Rezner Máté-hármas, míg 22 találkozón szerepelt Haág Benjámin. 21 meccsen játszott Takács Máté, Szabó Krisztofer és Rétközi Csaba, míg Varga Bálint neve mellett 20 találkozó szerepel. Répcei Kristóf 19 találkozón védett, Vecsera Balázsnak 14 meccse van, a kapus Varga Benedeknek és Károly Korvinnak 13-13. Kilenc találkozón játszott Farkas Bendegúz, nyolcat Iszak Márk, hatot Horváth Bálint, kettőt Varga Nimród és egyet Gartner Raul.

Egy piros lapot gyűjtöttünk be (Csóri Ádám) és 17 sárga lapot. Utóbbiból hatot Szabó Krisztófer, ötöt Geller Marcell, hármat Csóri Ádám, és egyet-egyet Iváncsics Bence, Haág Benjámin és Varga Bálint.

A 34 találatunknak pontosan a felét, 17-et Haág Benjámin szerzett. Négyet Csóri Ádám, hármat Geller Marcell. Két találat fűződik Iváncsics Bence, Takács Máté, Károly Korvin és Varga Bálint nevéhez, míg egy gólt szerzett Horváth Sámuel és Farkas Bendegúz.

  • Csatolt dokumentumok