Lurkó UFC U19 – Soproni FAC U19 3–1 (2–0)
Lurkó UFC U19.:
Kovács D. (Kiss B., 79.) – Balikó (Hajmási, 68.), Janzsó (Lipics, 79.), Kiss L., Nemes – Séllei, Pusztai (Závecz, 79.), Séfer, Kárász – Bakos (Ágoston, 68.), Járfás. Edző: Janzsó László.
Gólszerzők: Járfás (6., 1–0), Séfer (40., 2–0; 62., 3–1)

A meccs elején Járfás Gergő 18 méteres pattogós lövése utat talált a bal alsó sarokba, ez pedig megadta az alaphangot. A 40. percben Séfer Márk egyéni akciója után pedig már kettő volt közte. Szünet után sem változott a játék képe: az erős szél miatt a Lurkó igyekezett járatni a labdát. A 62. percen Séfer Márk 23 méteres átlövésből szerezte meg a harmadik gólunkat. A hajrában egy 19 méteres lövést bravúrral ütötte szögletre Kiss Barnabás, majd a sarokrúgást is lehúzta. A gyors akciónkat azonban lefülelték a vendégek és Horváth Milán 20 méterről kapura szúrta a labdát, ami egy lábon megpattanva a jobb sarokba csorgott – így alakult ki a 3–1-es végeredmény.

Ezen a mérkőzésen a három pont megszerzésének egyértelmű reményében léptünk pályára – pedig ősszel egy félidőn keresztül megleptek bennünket a soproniak. Tudtam, milyen erőt képvisel a SFAC: mivel mi sok futásra kényszerítettük őket, emiatt hibát tudtunk a részükről kicsikarni. Jó iramot diktáltunk, emellett persze figyelni kellett arra, hogy kedden egy nagyon erős SC Sopronnal fogunk találkozni. Kisjátékokkal operáltunk, a szél miatt a földön játszva – ezt jórészt meg is valósítottuk. Az utolsó passzokon lehetett volna finomítani. Amit megbeszéltünk, azt teljesítették a fiúk, és figyelni tudtunk arra is, hogy a korábbi sérültjeink: Lipics Máté és Hajmási Martin is visszatérhessenek

– összegezte a látottakat Janzsó László.

  • Csatolt dokumentumok