Lurkó UFC U13 – Balatonalmádi SE U13 7–4 (2–0, 3–1, 1–2, 1–1)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Poszavecz, Horváth N., Süle – Nagy V. B., Horváth D. – Kiss Be., Mukics, Kiss Ba. Cserék: Barta Á., Wilcsek, Zsarnay, Vámosi, Horváth B., Barta N., Szabó Á. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Kiss Benedek (2), Nagy Vitéz Bendegúz, Kiss Barnabás, Horváth Dániel, Horváth Balázs, Vámosi Márton

A Regionális U13-as bajnokság Alap szekciójának nyugati csoportjában immáron a negyedik fordulóra került sor. A múlt héthez hasonlóan most is Balaton-parti ellenféllel találkoztunk. A mérkőzés elejétől kezdve nagy fölényt tudtunk kialakítani, folyamatosan veszélyeztetve a vendégek kapuját. Ez az első félidőben öt gólt eredményezett, betaláltunk átlövés, kényszerítők és indítások után. Egy bedobás utáni védelmi hibát kihasználva ellenfelünk is megszerezte első találatát. A második félidőben hét friss játékosunk szállt be a mérkőzésbe, kellő intenzitással, azonban labdatartásaink sokán több hibát is vétettünk, ezekből kontra, vagy szóló gólokat kaptunk. A három almádi gól mellett, több helyzetet és ziccert is kialakítottunk, melyekből kettőt sikeresen értékesítettünk ezzel kialakítva a 7–4-es végeredményt.

Gratulálok a srácoknak! Végig nyomás alatt tudtuk tartani ellenfelünket, szép támadásvezetéseket produkáltunk, az átmenetekre gyorsan reagáltunk. A második félidőben túl sok cselekvési időt engedtünk vendégeinknek, így a játék képéhez viszonyítva szorosabb eredmény született. Ettől függetlenül elégedett vagyok a mutatott játékkal, a srácok egy percig sem engedték ki a kezükből a mérkőzés irányítását

– értékelt a vezetőedző, Orbán Dániel.

  • Csatolt dokumentumok