Haladás VSE „B” U15 – Lurkó UFC U15 0–7 (0–4)
Lurkó UFC U15: Szalai-Horváth – Ilnicki, Csóri, Kálócz, Horváth S. Cserék: Nyőgéri, Andor, Németh B., Vert Zs. Vezetőedző: Joó Bálint.
Gólszerzők: Csóri (3), Ilnicki, Kálócz, Horváth S., Németh B.

Az U15-ös vármegyei futsalbajnokság újabb fordulójában U14-U15-ös vegyes csapattal állt ki a Lurkó UFC a Haladás VSE „B” gárdája ellen. A mieink végig irányítottak a meccset és ilyen arányban is megérdemelten győztek.

Az első perctől kezdve koncentráltan játszottunk, rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk az irányítást, nem hagyva kétséget a találkozó végkimenetelét illetően. Többet birtokoltuk a labdát, labdavesztést követően azonnal nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, emellett szemre is tetszetős gólokat szereztünk. A második játékrészre, annak is főleg a második felére kissé elkényelmesedtünk tetemes előnyünk birtokában, ekkor már nem a megfelelő hozzáállással játszottunk. Ebben mindenképpen fejlődniük kell a srácoknak, a találkozó után erre hívtam fel a figyelmüket. Mindig a maximumra kell törekedniük, ezáltal tudnak fejlődni! Jobb koncentrációval a befejezéseknél, akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Hajrá, Lurkó

– mondta Joó Bálint a találkozót követően.  

  • Csatolt dokumentumok