DAC U15 – Lurkó UFC U15 2–7 (0–5)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth (Gáspár, 46.) – Gudui, Andor, Lakner, Varga N. (Rigó, 41.) – Vert Zs., Molnár G., Tompa – Gartner, Babarcki, Farkas B. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Babarcki (8., 0–1), Gartner (13., 0–2; 15., 0–3; 17., 0–4; 55., 0–6), Farkas B. (36., 0–5), Tompa (68., 1–7)

Horváth Zalán és Bertók Gergő belázasodtak, így szűk kerettel utazott el Győrbe a Lurkó UFC U15 (2009). Rövidpasszos játékkal rukkoltak ki a zöld-feketék, és bő negyedóra alatt négygólos előnyt építettünk fel: úgy, hogy Gartner Raul négy perc alatt mesterhármast ért el! A harmadik gólunk különösen szép volt: középpályás presszingből szereztünk labdát Vert Zsolt által, aki kitette azt a szélre Farkas Bendegúznak. Az ő pontos, büntetőterületre belőtt labdáját Babarcki Dominik készítette le Gartner Raulnak, aki szépen kilőtte a hosszú sarkot. Villámgyorsan építettük fel az akcióinkat, így a szünetre ötgólos előnnyel mehettünk.

Újabb Gartner-góllal már hat volt közte, ám két alkalommal is átlövésből találtak be a hazaiak – melyek között Tompa Ádám is feliratkozott a góllövők közé, így 7–2-re nyertük meg az első idei bajnokinkat.

A mérkőzés összképét tekintve teljes mértékben megérdemelten győztünk, ami a gólok számában is megmutatkozott. Az első bő negyedórában a négygólos előny ellenére nem játszottunk kifejezetten jól, sok volt a technikai hiba, a pontatlanság. Azonban az ellenfél hibáit ki tudtuk használni. Ezt követően higgadtabbak lettünk, a srácok levetkőzték a bajnoki rajt okozta izgulást. Megvolt a labdabirtoklási fölényünk. A második félidőben a koncentrációnk alábbhagyott az eredmény miatt. Összességében fontos három pontot szereztünk, lépésről-lépésre kell előre haladnunk és mindig a következő mérkőzésre fókuszálnunk. Gratulálok a srácok

– nyilatkozta Berning Adrián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok