Lurkó UFC U17 – Sárvár FC U17 6–2 (4–0)
Lurkó UFC U17.:
Bögöly (Kiss B., 46.) – Kopácsi, Sáfár, Neszlinger, Belső – Varga M. (Mikos, 75.), Horváth B., Ágoston (Sós, 75.), Nagy Dominik (Nagy Dávid, 65.) – Vér, Péter (Varga T., 65.). Edző: Seper Ákos. 
Gólszerzők: Vér (12., 1–0; 23., 3–0), Péter (16., 2–0), Ágoston (28., 4–0), Horváth B. (62., 5–2), Varga T. (89., 6–2)

A regionális bajnokság nyolcadik fordulójának hétközi mérkőzésén az időjárás kegyesebb volt hozzánk, mint az elmúlt napokban. A Lurkó nekiesett ellenfelének: negyedóra után kettő, félóra után négy volt már közte, tulajdonképpen a 28. percre el is dőlt a találkozó. Szünet után kicsit ki is engedett a társaság, a sárváriak két perc alatt két gólt szereztek, ám ezek után megint megrázta magát a Lurkó, és végül 6–2-re nyert. 

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, azonban 4–0-nál elhittük, hogy vége is van annak. Két rossz felpassz után két gólt is kaptunk – emiatt vagyok egy kicsit mérges, hiszen szerettem volna már egy mérkőzést hátul nullára lehozni. Azonban észbe kaptunk, tudtunk újítani. 5–2-nél is sok-sok támadást vezettünk, akár még több góllal is nyerhettünk volna. A meccs előtt komoly szakmai változtatást kellett meglépnünk. Varga Dávid kulcsjátékos a mostani Lurkóban, ám legutóbb kiállították – ráadásul meg is sérült – így a korábban játszott 4-2-3-1-et 4-4-2-re változtattam meg: örülök, hogy alkalmazkodtak a fiúk és ilyen arányú győzelmet arattunk

– nyilatkozta Seper Ákos, csapatunk edzője. 

  • Csatolt dokumentumok