FC Ajka U15 – Lurkó UFC U15 1–6 (1–2)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Gudui, Andor, Lakner, Horváth Z. – Vert Zs., Varga N. – Babarcki, Bertók, Farkas B. – Gartner. Cserék: Molnár G., Rigó, Poór. Vezetőedző: Iszak Sándor.   
Gólszerzők: Farkas B. (2), Gartner, Molnár G., Lakner, Babarcki

Újabb felkészülési mérkőzést játszott U15-ös (2009) korosztályunk: Iszak Sándor tanítványai Ajkára utaztak. A találkozón a vezetést a hazaiak szerezték meg: egy védekezési szituációban történt meg nem értés miatt alakult ki az ajkai helyzet, amit ki is használtak a zöld-fehérek. Hamar sikerült egyenlíteni, sőt, három perc alatt a vezetést is átvettük a félidő derekán. Volt lehetőség mindkét oldalon, azonban sok volt a pontatlanság.

A II. félidő elején ismét mi találtunk be. Még ekkor sem működött igazán jól a Lurkó-gépezet, ám amint átestünk a holtponton, folyamatosan rúgtuk a gólokat és végül 6–1-re győztünk.  

Mindkét csapatnál voltak hiányzók – betegség, sérülés, egyéb program miatt. Ettől függetlenül az első félidőben nem igazán találtuk a ritmust. Idegesek voltunk, kapkodtunk – ugye az Ajkától kaptunk ki a bajnokságban. Talán valamelyest fáradtnak is tűntek a srácok, ami ebbe a periódusba még bele is fér. Annak ellenére, hogy a hátrányunkat gyorsan megfordítottuk, nem működtünk megfelelően. A meccs előtt megbeszéltekre hívtam fel a figyelmet a szünetre. Összességében nem igazán voltam elégedett: nyertünk, ám a jó játékkal adósak maradtunk, csak Farkas Bendegúzt és Gartner Rault tudom kiemelni a mai napon

– mondta Iszak Sándor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok