A Molnár Károly vezette U19-es (2003-2004) együttesünk hétfőn és szerdán délután, kedden és csütörtökön reggel jelentkezik edzésre. Csütörtökön idegenben játszik bajnokit a társaság: Ménfőcsanakon szerepelnek a srácok.

Az U17-esek (2005) hétfőn, szerdán és csütörtökön edzenek délután – utóbbi napon a Városligeti füves pályán. Janzsó László csapata vasárnap utazik Ménfőcsanakra. FRISSÍTÉS: A találkozó új időpontja: péntek, 16:00 óra. 

Somlai Roland hétfőn, szerdán és csütörökön tart tréninget – utóbbi kettőt a Városligetin. Az U16-osok (2006) szombaton Győrbe utaznak, ahol az Üstökös vendégeként szerepelnek majd. 

Három edzésen vesznek részt Berning Adrián és Kálócz Zsolt tanítványai, a kedd lesz a szabadnapjuk. Az U15-ösöknek (2007) szerdán lesz a meccsük, hazai környezetben az újperinti illetőségű KSE ellen szerepelnek a zöld-feketék.

Vasárnap itthon játszik majd az U14 (2008), a mieink az Andráshida csapatát látják vendégül. Emellett Nagy Krisztiánnál hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken jelentkeznek edzésre korosztályának tagjai.

A Joó Bálint és Pál Gergely vezette U12-U13 (2009-2010) számára csak a csütörtök lesz szabad, szombaton pedig a Sárvár FC-t fogadják bajnokin.  

Vargovics Zsolt az U11-nek (2011), illetve Somfalvi Péter az U10-nek (2012), valamint Balogh Bence az U9-nek (2013) hétfőn, szerdán és pénteken tart edzést az Illés Akadémián. Vasárnap mindhárom korosztályunk a körzetközponti Bozsik-tornán szerepel.

Az U8-asok (2014) Nagy Zoltán irányításával hétfőn, szerdán és pénteken, az U7-esek Csikortás Dáviddal kedden, csütörtökön és pénteken játszanak egy jót.

Orbán Dániel és Nagy József, illetve Stieber József és Marton Zoltán, valamint Földvárszki Edina és Hajdinák Kitti óvodásai pedig hétfőn, szerdán és csütörtökön tréningeznek egyet-egyet az Illés Akadémián.  

 

 

  • Csatolt dokumentumok