A Regionális U15-ös bajnokság Kiemelt Nyugati-csoportjában az utolsó mérkőzésére készül Berning Adrián és Kálócz Zsolt együttese. A 11. fordulóból elhalasztott találkozón Újperintben játszik a Lurkó UFC U15, a meccs 13.30 órakor kezdődik. A hazaiak két ponttal állnak jobban, azaz Lurkó-győzelem esetén helyet cserélne a tabellán a két együttes. FRISSÍTÉS: A mérkőzés elmarad! 

A Nagy Krisztián vezette U14-esek a Pápai ELC együttesét fogadják. A regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjában fej-fej mellett áll a két csapat: a zöld-feketéknek 11 meccsből 22 pontja van, a pápaiaknak 12-ből 21. Ez a találkozó egyébként a 7. fordulóból maradt el, a játékvezető szerdán 17.00 órakor ad jelzést a kezdésre az Illés Akadémia műfüves pályáján.

A Regionális U13-as bajnokság Nyugati-csoportjának utolsó őszi meccsének részese lesz a Lurkó UFC is, ugyanis Hévízen játszanak Joó Bálint és Pál Gergely tanítványai.  A fürdővárosiak 9 meccsből szerzett 19 ponttal a negyedik helyen állnak, a mieink 15-tel a hatodik pozícióban vannak. A találkozó csütörtökön 17 órakor kezdődik.

  • Csatolt dokumentumok