Hévíz SK U14 – Lurkó UFC U14 0–6 (0–3)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Vincze (Sántha, 62.), Takács D., Gombos, Kraller – Rajtosics (Németh B., 41.), Guba, Polgár Á., Pék – Pencz (Bollai, 41.), Szalay (Kiss B., 55.). Szakmai vezető: Vargovics Zsolt.
Gólszerzők: Takács D. (10., 0–1; 31., 0–2), Gombos (38., 0–3), Vincze (53., 0–4), Sántha (74., 0–5), Polgár Á. (76., 0–6) 

Vasárnap megkezdődött a Regionális U14-es bajnokság Alap-szekciójának Északnyugati csoportja a Lurkó UFC U14 (2010) számára is: a zöld-feketék ugyanis az 1. fordulóban szabadnaposak voltak. A mieink ellenállhatatlanul játszottak az első félidőben: három gólt szereztek, ezzel tulajdonképpen el is döntötték a három pont sorsát. A szünetet követően visszafogottabb futballal rukkoltunk ki, ennek ellenére ez a játékrész is három Lurkó-gólt eredményezett, így 6–0-ra legyőztük Zala vármegyei ellenfelünket.  

Egy nagyon jó iramú, élvezetes és – ami kiemelkedően fontos – a fejlődésünk szempontjából hasznos mérkőzést játszottunk. A mérkőzés elején igyekeztünk sokat birtokolni a labdát és a labdavesztések után azonnal visszatámadni. Ebben az időszakban főleg a széleken építettük fel a támadásokat, de a befejezéseknél egy-egy hiba becsúszott. Az első félidőben folyamatosan letámadtunk, nem engedtük kibontakozni az ellenfelet, ebből sok labdaszerzésünk volt. Ez sok energiát kivett a játékosokból, ezért a második félidőben visszaálltunk a középső zónás védekezésre és a sikeres labdaszerzésekből kontrajátékkal okoztuk zavart a hazai csapatnak. Nagy dicséret a játékosoknak, nagyon jó felfogásban játszották végig a mérkőzést

– mondta a Lurkó UFC szakmai vezetője, Vargovics Zsolt.

  • Csatolt dokumentumok